diverse,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Frihed og On the Air

I dag er min første dag på barsel….total frihed? Hmm….må nok indrømme, at jeg havde det lidt svært med at gå hjem fra arbejde i går. Blev på en og samme tid overvældet af det der er i vente, men også det der kommer til at være i pause. Jeg holder virkelig virkelig meget af mit arbejde – ikke kun selve jobbet, men mange af min kolleger er en stor del af mit sociale netværk og det føltes altså lidt spøjst at sige “på gensyn” til dem.

Nå, men anyway, så hjalp det lidt, at jeg heldigvis hurtigt fik noget liiiidt andet at tænke på – eftermiddagen skulle nemlig bruges i lokalradioen, hvor jeg var inviteret til at snakke lidt om mode og blogging. Det var så hyggeligt, men hold nu op, hvor var jeg nervøs! Haha 🙂 Jeg lever af at formidle lissom!! Hvad sker der for det?? Det handler vist bare i bund og grund om, at det var en uvant “scene” at stå på og jeg blev da heldigvis hjulpet godt på vej at den søde radiovært.

Det var i øvrigt også derfor jeg spurgte jer – både her og på facebook – omkring “yndlingstrends”. Mine egne opfattelser stemmer ret godt overens med jeres…..sådan generelt.
I har mulighed for at høre interviewet lige herunder (der er lidt brudstykker af musik indimellem, men I kan evt. bare rykke lidt fremad så) …. And….haha, be nice! It’s my first 😀
Der kommer lige et outfitpost fra i går lidt senere også. Hav en dejlig weekend, sweet people! 🙂

Malsen i radioen from Malsen on Vimeo.

Læs også:  Forårsfodtøj

36 Comments