Shopping og Inspiration

8 x Espadrilles

Der er vist ingen tvivl om, at espadriller er hot hot hot denne sommer! Langt de fleste webshops har i hvert fald mange fine udgaver, som er tilpasset trends og stilarter. Jeg har det lidt sådan med espadriller, at de egentlig aldrig rigtig “går af mode”. Super behagelige og luftige på tørre sommerdage og passer godt til rigtig mange forskellige outfits.
Man kan selvfølgelig hapse sig nogle par i supermarkedet til en 20-30 kr. men man kan altså vælge sig nogle lidt mere holdbare og forhåbentlig bedre forarbejdede udgaver. Der er allerede to par i min skosamling – et par fra Louis Vuitton og et par fra Marc Jacobs, men jeg ville absolut ikke have noget imod en mindre udvidelse 🙂 Især blondebanditterne fra Valentino, snøremodellen fra Ilse Jacobsen og læderudgaven fra Billi Bi måtte gerne flytte ind. Well well, can’t have it all. Der er links under billedet til alle modellerne.


1. Filippa K2. Ilse Jacobsen   3. ASOS – Discover Fashion Online
4. New Look 5. River Island – 6. Valentino – 7. Ralph Lauren8. Billi Bi


(Et eller flere links i dette indlæg er affiliate, hvilket betyder at jeg får lidt procenter ved et evt. salg. Når du køber noget via et affiliatelink fra mig, så støtter du mit arbejde med bloggen.)

Læs også:  Forårsfodtøj

18 Comments