Skønhed

Skønne Søndag #1 – Parfume Pristest – vær på vagt når du shopper online!


Jeg spurgte for noget tid siden om I ville dele jeres yndlingsdufte med mig og jeg har sniffet mig en ordentlig parfumerus til et par gange både i Matas og Magasin for der var faktisk mange af jeres forslag, som jeg ikke havde duftet før. Endte med at købe Issay Miyake. Er smadder glad for den og bruger den som afveksling til mine andre mere faste indslag.
I samme forbindelse sad jeg en aften og søgte på parfumer online. Det er vel ikke sådan “rocket science” at man generelt skal se sig godt for på nettet, fordi udbuddet efterhånden er så stort, men jeg blev faktisk alligevel overrasket over, hvor stor forskel der er på parfumepriser!
For at jeg selv kunne overskue mit lille pristest-projekt har jeg valgt 6 webshops ud, som jeg selv shopper i og som jeg besøger sådan med en rimelig hyppig frekvens. Der er sikkert andre derude også, men disse 6 har et bredt sammenligneligt udvalg og relativt ens fragtpriser, så i denne omgang handler det om online-priserne hos: Matas, Magasin, Nelly, Glambox, Billigparfume og Duftladen.

Generelt set, så er det klart Billigparfume og Duftladen som er de billigste. Det er også her der er de bedste volumenpriser – altså fx at man kan få en 100 ml. til næsten de samme penge som en 50 ml. andre steder. Glambox placerer sig generelt i midten…Matas og Magasin er stort set ens i deres priser og følger (hvad jeg tror er) de vejlende udsalgspriser. Det hænger selvfølgelig sammen med, at de begge er fysiske kæder også og ikke kan have alt for stor forskel online og irl. Den absolut dyreste at shoppe parfume hos er Nelly. Så med mindre man har nogle af de der lækre “deals”, som Nelly på den anden side er rigtig gode til at udbyde eller at der er udsalgs-craziness, så er det ikke her man skal shoppe sine dufte.
Jeg har fremhævet nogle eksempler på prisforskellene på collagen, men det er naturligvis kun en pejling og ikke en udtømmende analyse. Dog synes jeg der en klar tendens 😉

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

Håber at min lille test er brugbar og at I husker at lidt research kan give jer bedre handler – god søndag, kæreste læsere!
Indlægget er i øvrigt det første i rækken af mit nye tiltag “Skønne Søndag”, hvor der er fokus på body & beauty generelt. Forhåbentlig kan I lide idéen 🙂

(der er brugt affiliatelinks i indlægget)

 

24 Comments