Shopping og Inspiration,  Skønhed

Organiqs – dansk økologisk makeup


Jeg har været meget opmærksom på, hvilke produkter som har fået lov til at komme i kontakt med min hud det sidste halve års tid – ikke at jeg normalt er skødesløs mht. parfume, parabener, allergener osv. men jeg har, af helt naturlige årsager jo, været lidt ekstra påpasselig pga. min graviditet.
Der er ikke noget bedre end at give den gas med makeup og kulørte lækkerier, når der er fest på programmet, men til daglig bruger jeg faktisk ikke ret meget. Lidt foundation, lidt øjenskygge i naturlige farver, en smule blush, lidt concealer og måske lidt pudder i løbet af dagen, hvis jeg skal friskes lidt op. Alt sammen i farver, som er meget nedtonede og som virker ægte i forhold til min egen hudfarve.
Organiqs er et dansk økologisk makeup mærke, som på mange måder passer ind i min beskrivelse af mit makeup-behov og eftersom det er produceret i tråd med naturen, så sagde jeg ja tak til at teste nogle af produkterne. De laver også makeuppensler og -børster fx. Jeg fik en børste med til test også og den er jeg super begejstret for og kan virkelig kun anbefale den. Generelt, kan jeg godt lide de enkelte ting, men vil gerne fremhæve pudderen især. Den er rigtig nem at arbejde med og tørrer ikke min hud ud. Øjenskyggerne er også fine og eftersom de ikke afgiver så meget farvepigment, er det nemt at holde det naturlige look. Jeg kunne godt tænke mig at prøve deres læbestifter – er ikke så vild med for meget farve på læberne nemlig, så det er fint, hvis det er nedtonede, enkle farver.
Man kan læse mere om de enkelte produkter her, samt historien bag. Og er man fristet til danskproduceret makeup, så forhandles mærket samme sted og her.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

6 Comments