Min stil

Not always dark (outfit)

Jeg synes det er så skønt, at det ligger helt naturligt nu at gå efter de lyse ting i garderoben og selv om det bliver sværere og sværere at være kreativ med outfits, så er jeg egentlig rigtig taknemmelig for, at jeg ikke har måttet købe andet end lidt jeans med plads i. Mine bedste venner i øjeblikket er basis fra Samsøe Samsøe. De er behagelige, stretchy og virkelig gode at have på til alt pt. Håret lever til gengæld sit eget liv; glæder mig vildt til at få det farvet igen – please se bort fra det 😉
Cardiganen er en ældre Munthe plus Simonsen favorit i silke/uld og tørklædet er fra Tif & Tiffy – elsker Union Jack, England og jeg kan lufte min indre skabsenglænder, når jeg har tørklædet på 😛 Haha….

I går holdt jeg blogfri. Det var lidt tiltrængt og i stedet brugte jeg min dag i København i selskab med skøn veninde, kaffe og hygge. Sad til gengæld og funderede lidt over bloglivet i toget og synes det er lidt vildt, at jeg meget snart kan skrive “malsen.dk, 3 år.” på mit visitkort. Hvor blev tiden af….

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

31 Comments