Shopping og Inspiration,  Skønhed

Konkurrence: Vind QUA hudplejeprodukter til en værdi af knap 700 kr.!

Qua Organic er en ny dansk økologisk skincare serie, som er certficeret af Ecocert og som naturligvis ikke er testet på dyr. Mærket, som kun er ca. 1 år gammelt, har allerede været nomineret til Danish Beauty Awards og har netop vundet en pris i Norge. Det tegner godt, må man sige. I samarbejde med firmaet, udlodder jeg hermed produkter til en samlet værdi af kr. 660,- så en af jer også kan lære qua bedre at kende.
Læs om produkterne og om hvordan du bliver den heldige vinder under billedet.


Du vinder hele to produkter!

Om håndcremen står der: ” Qua Citrus Softening Hand Cream kombinerer naturens fineste, aktive ingredienser for pleje af dine hænder og for beskyttelse mod fugttab. Håndcremens blide, velfungerende formel indeholder økologisk Aloe Vera, vitamin E og blødgørende shea smør. Produktet er certificeret af Ecocert.”

Om øjencremen står der: ” Qua Instant Energy Eye Cream kombinerer de bedste, naturligt aktive ingredienser for at lindre din hud og give den et omgående energiløft. Indeholder certificeret økologisk macadamia-olie, jojoba-olie, lindrende økologisk shea smør, Aloe Vera, vitamin E og salvie. Produktet er certificeret af Ecocert.”

Hvad skal du så gøre for at vinde? Læs nedenstående:

  1. Følg min blog på Bloglovin’ og LIKE indlægget der. (klik på det røde hjerte under indlægget derinde).
    .
  2. LIKE derefter Qua Organic på Facebook og skriv en kommentar her på indlægget, så jeg ved du deltager.

Det er vigtigt, at du husker at gøre begge dele. Sidste frist for at deltage er onsdag d. 21. marts.

Læs også:  Sommerferie - 7 favoritter til feriekufferten 

109 Comments

%d bloggers like this: