Shopping og Inspiration

Garderobe Best-buys top ten #1

Jeg har længe villet lave sådan en slags serie af indlæg over de bedste køb jeg har gjort igennem tiden med items, som stadig er at finde i garderoben. Nogle af yngre dato – andre af ældre. Det har ikke været helt let at finde den endelige liste, men ikke fordi der var for mange, så jeg måtte skære fra. Det har nærmere været omvendt…..så jeg startede med at formulere et “Hvad kvalificerer et best-buy?” oppe i hovedet.
Jeg kom frem til at et best-buy er et køb, som har været brugt jævnligt, som har holdt godt kvalitetsmæssigt og som på sin vis er så klassisk/ tidløst, at det vil kunne indgå i garderoben uanset tidens trend og hype. Derefter gik det lidt nemmere og jeg fandt mine ti bedste køb.
Det første, som jeg vil vise, er mine Acne Pistols. Da jeg købte dem, var jeg faktisk ikke sikker på, om jeg ville blive gode venner med dem, men de har vist sig værdige i så mange situationer. Nu kan jeg slet ikke forestille mig ikke at eje dem og jeg vil til enhver tid anbefale at spare op og bruge den sum de nu engang koster, selv om det ikke er peanuts. De er hver en krone værd!

Vindere af hjerteringe:
Og i øvrigt et stort tillykke til Bente, som random udtrak som vinder af en fin Jytte Kløve ring og til Karina, hvis kommentar jeg har valgt ud blandt alle de smukke smukke kommentarer, som rullede ind og som har vundet den anden ring. Det var så svært at vælge! Nå men, Karina skrev bl.a. at “Et hjerte skal pryde min finger fordi det dagligt vil minde mig om at der stadig er tusind ting at elske selvom tingene er lidt grå lige nu … lidt lissom en snor om fingeren”. Smukt og poetisk.  Begge vindere bliver kontaktet snarest.

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

Allerede i morgen er der en ny konkurrence på bloggen, så kig forbi 🙂

27 Comments