Shopping og Inspiration

Shoe lover like me??

Da jeg var på ferie lykkedes det mig faktisk at holde visakortet helt i ro på trods af, at jeg da havde min mac med og derfor også løbende tjekkede mails … uha, der var mange gode udsalgsmails imellem, men lukkede simpelthen og slettede dem løbende. Dygtig! 😀 Nu er jeg så hjemme igen og må indrømme, at jeg er lidt fristet af de mange clearance mails, sidste-nedsættelser, final calls osv … der er især en 3-4 internationele webshops, som jeg holder øje med, fordi de bare sætter helt vildt godt ned til sidst og på rigtig gode ting, som ofte forlængst er forsvundet fra andre shops. Når det kommer til sko ….. (læs videre under billedet)
SALE shoes

… så er jeg især glad for denne webshop. Der er stort udbud af mærker – både de lidt mere affordable, men i særdeleshed også high-end mærker, hvor 60% bliver mærkbart, sådan at man kan score sig et luksuskup for virkelig gode penge. Se alle mærkerne her.

Lige nu er jeg fristet af flere ting derinde og min virtuelle shoppingkurv er *ahem* lidt vel fyldt, hi hi … det går ikke, så jeg sunder mig lige et øjeblik inden jeg går i gang med grovsortering. Acne er i kurven, surprise, men også et par nye Converse og et par Toms ville være rare.
Det vælter i øvrigt også ind med de nye varer og jeg ved at der lige nu er fri fragt, hvis man køber fra nyhederne.

På collagen har jeg plukket nogle gode køb ud fra forskellige mærker – sandalerne fra Rick Owens er SÅ fede, de seje espadrillos fra KG Kurt Geiger gad jeg også godt og hey, et par mus fra MJ virker hver gang! Links til det hele er her, men der er som sagt masser af andre mærker på SALE end dem jeg har udpeget:

Læs også:  Forårsfodtøj

1. Converse  2. Alexander Wang 3. Toms 4. Rick Owens 5. KG Kurt Geiger 6. Marc by Marc Jacobs 7. Anniel 8. Acne 9. Anniel

Håber jeg ender med en god beslutning 🙂 Har du et favoritmærke som er med i udsalget?

 

 

Der er benyttet affiliate links i indlægget …

 

3 Comments