Skønhed

Test: Neo Stem serum og anti-wrinkle eye contour care

Jeg har siden midten af maj testet to vidunderprodukter fra Neo Stem, som har været nomineret til Danish Beauty Awards 2014 og som i øvrigt har modtaget andre priser og anerkendelser. Målet var at se, om produkterne rent faktisk minimerer ældning af huden og om de holder, hvad de lover: en drastisk reducering af eksisterende rynker i dybde, volumen og mængde.

Vores hud udsættes for to ting gennem dagen: klima og … os selv. Dvs. den måde vi lever på i form af dagsrytme, mad og øvrige faktorer så som rygning, motion, stress osv. Vi er vores egen største udfordring og vil man gerne have pæn hud, så er gode gener altså ikke nok udelukkende. Neo Stems produkter er anbefalet af dermatologer og har haft gode kliniske resultater – dertil kommer, at jeg havde hørt ret så fine ord om mærket fra flere, så har været spændt på selv at lægge hud til.

neo stem

Jeg har brugt to produkter i min daglige hudplejerutine: Serum og anti-wrinkle eye contour care. Begge dele har jeg brugt om aftenen inden min creme, for at huden har haft tid til at regenerere over natten. Helt ærligt, så har jeg faktisk også brugt øjencremen en gang i mellem om morgenen, fordi jeg simpelthen synes den er så lækker og fordi den rent faktisk også modvirker “trætte” øjne med poser og mørke rande. Noget jeg har lidt en del af det sidste halve års tid, hvor der har været store arbejdsmæssige bekymringer og hvor jeg ikke har fået sovet tilnærmelsesvis nok.
Serum fordeler jeg på pande, kinder, hage, hals og bryst. Produktet er virkelig drøjt i brug, når man lærer at dosere, så jeg har været positivt overrasket over, hvor lang tid jeg har haft i de to produkter. Anti-wrinkle eye contour care er ikke engang færdig endnu. Man siger da også, at man ser umiddelbare resultater, men den fulde virkning kommer efter 2-3 måneder.

Læs også:  GIVE AWAY - FILORGA LIFT-STRUCTURE

Begge produkter er nemme at arbejde med og dufter rent … klinisk, hvis det giver mening. Det synes jeg egentlig er rart. Udseendet er også lækkert, så man behøver ikke gemme tingene væk på badeværelset.
Jeg har især været begejstret for anti-wrinkle eye contour care! Synes simpelthen jeg kan se SÅ fine resultater ….specielt på “kragetæerne” på tindingerne. Faktisk spurgte én af mine veninder om jeg havde fået lavet et eller andet … hun syntes min hud ved øjnene plejede at være mere tør og sammenfoldet, når jeg talte/ grinte. Fedt at en anden kunne se det samme, som jeg selv synes jeg kunne jo.
Neo Stem serum har mest givet effekt på siderne af munden. “Bulldog-folderne”, hi hi 🙂 De er altså blevet mindre synlige og det er jeg super glad for. Begge produkter har altså givet mig en god oplevelse og jeg er tilbøjelig til at sige, at især øjenproduktet kommer til at være i min creme-skuffe permanent.

Man kan læse mere om Neo Stem her, se produkterne her (der er nemlig flere end dem jeg har testet) og lære om, hvordan produkterne er blevet til her.

 

Produktet er udleveret til test

3 Comments