Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

PEACH // GOLD // BLACK

Topshop – top med kors, Mulberry – armbånd med stjerne, SuperFine – orange armbånd, Stine Goya – limited SS12 sko, Stine Goya – cardigan, InWear – leopardbukser, Zatchel – guldtaske, Pilgrim – nittearmbånd, Topshop – solbriller, Topshop – Glittersko, Topshop – creeper espadrillos

Jeg har lyst til bløde farver – guld og fersken med noget sort; så fint. Alle tingene på collagen måtte virkelig gerne finde vej til postkassen, men det er nok lige utopisk nok at forestille sig at add’e fx 3 par sko i nogenlunde samme model på samme tid 😛 Ikke desto mindre, så ville jeg tage mig kærligt af dem allesammen og faktisk har jeg allerede hapset ét af parrene. Hvilket mon?
Alle tingene har høj brugsværdi og ville kunne kombineres med så mange andre items i garderoben, så fornuftige det synes jeg bestemt de er! Kan godt høre på mig selv, at jeg prøver at retfærdiggøre at købe flere af tingene, ikk’. Regnorm. That’s me. Eller rygraden er i hvert fald…. 😉

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

21 Comments