Skønhed

Test: Essie Naturally Clean nail polish remover // neglelaksfjerner


Da jeg fortalte jer, at jeg havde købt Essie’s neglelakfjerner, blev der spurgt efter en lille anmeldelse, når jeg havde fået brugt den lidt. Jeg har nu prøvet den på forskellige typer neglelak (forskellige mærker) i forskellige ender af farveskalaen for at få så bredt et bedømmelsesgrundlag som muligt.

Fordele:

 • Ved langt de fleste lakker (både mørke og lyse), tager fjerneren det super let af med 1-2 strøg af vattotten.
  Tip: lad lige virke 2-3 sekunder inden du gnider, så får du det bedste resultat og bruger mindst muligt produkt
 • Glitter- og glimmerlak. Det klarer den også ok ved 1 og til dels 2 lag glitter, men 3 lag er mere glitter end de fleste fjernere vil være med til og denne ligeledes. Champ’en mod glitterlak er denne i mine øjne
 • Der er naturlige olier og plantebaserede stoffer i produktet. De tørrer ikke neglene ud.
 • Den dufter svagt af Eucalyptus! (det er jo en smagssag om man kan lide det, men jeg er vild med mentoldufte)
 • Den er drøj i brug
 • Prisen, når den er på tilbud – det er den HER.

Ulemper:

 • Der er acetone i også. Det udtørrer nogens negle på sigt…ikke mine, men jeg har læst flere anmeldelser af andre produkter, hvor dette kan være et problem. Dog har jeg det lidt sådan, at det er jo negleLAK vi kommer på vores negle, så der må skulle et eller andet til for at kunne fjerne det igen. Om denne så er den “sundeste” variant – det skal jeg ikke kloge mig på.
 • Ved ikke om man kan sige det decideret er en ulempe, men den er som skrevet ok til glitter, men ikke fantastisk.
 • Prisen, når den ikke er på bud (125 – 135 kr.)
Læs også:  4 plejetips til læber forud for vintermånederne

Samlet set er det den bedste all-round fjerner jeg nogensinde har haft og hvis den skulle have bedømmelse, så ville den få fire-en-halv ud af fem mulige stjerner. Den sidste halve handler om glimmer 😉

Den er stadig på tilbud lige HER, hvor den kun koster kr. 38,- mod de normale 125,-

(indlægget indeholder affiliatelink)

12 Comments