Min stil,  Shopping og Inspiration

Rensdyr strik (outfit)


Mit seneste vinteritem! Striktørklæde med rensdyr! Love it 🙂 Det er lækkert, blødt, langt og lige til at putte sig i. Og det er netop, hvad jeg gør på de her råkolde morgener, hvor det er lidt småfriskt at hoppe på cyklen. Kan rigtig godt lide sådan nogle tørklæder der ser enormt hjemmestrikkede ud og så har jeg lidt en svaghed for rensdyr. Elsker fx den julereklame for Tuborgs juleøl, med rensdyrene….he he….de er da noget af det sødeste.
Tørklædet fandt jeg på Trendsales til halv pris på en trend deal. Hold øje, måske bliver det sat ned igen. Her.

I går nåede jeg slet ikke forbi bloggen, hvilket godt nok er længe siden jeg sidst har prøvet, men til gengæld var jeg ude i den virkelige verden og lære om hjertestop, hjertemassage, stabilt sideleje og hvad ved jeg, så nu føler jeg mig noget bedre rustet til at hjælpe i det tilfælde det skulle blive nødvendigt. Er der nogen af jer der også har førstehjælpskursus? Vores kursusholder sagde, at der heldigvis bliver flere og flere danskere, som har taget kurus og dermed bliver i stand til at hjælpe; det er jo super!

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

28 Comments

 • rijaH

  Årh et lækkert halstørklæde! det ville jo passe suverænt til min hue med kæmpe kvast som også er i sort/hvid… den må jeg holde øje med 🙂
  Puha jeg har taget førstehjælpskursus mange gange… det er bare alt for mange år siden så de gælder ikke mere 🙁 Men da det var det gjaldt havde jeg nok taget en 5 stykker over 6 år 😛

  • Malsen

   Jamen, det er da bare med at få hapset et! 🙂
   Men det man lærer….det går jo aldrig tabt. Ved godt at metoder osv ændrer sig, men altså…..hvis man har fået nogle teknikker en gang, så kan man måske lidt bedre, hvis man står i situationen 🙂

  • Malsen

   Ih, skal (og kan) du strikke! 😀 Hvor hyggeligt! Jeg kan ikke finde ud af det…..men er sikker på den bliver fab! 🙂

 • Karen

  Feeeedt tørklæde!

  – gad vide om ikke man ku’ lokke sin mor til at nørkle et? (Den skal i tænke-lokke-boks, ja den skal!)

  Mht. førstehjælp; jo – det store med halvvanter og hele pivtøjet, taget for et par år siden + en halv livredderprøve til svømmeundervisning. 🙂

  Kh og god weekend.

  • Malsen

   Jo det ku’ du da sikkert! 😀
   Sådan….så vil man da være i trygge hænder skulle man blive syg i nærheden af dig 🙂

 • Bolize

  Ojjj … NU er du godt nok MY GIRL 😀 … N O R S K … så det basker … hihi … gode gener fornægter sig aldrig!
  super flot til dig … ♥

 • Sascha

  Hvor er det fedt. Jeg elsker fair isle stilen her om vinteren og den giver mig lyst til at bo i en bjælkehytte på et bjerg..haha

 • Lullumut

  Det er virkelig hyggeligt, og jeg elsker også bare at putte mig i tøjet, når det er så koldt 🙂 Jeg var til noget førstehjælp sidste sommer (i forbindelse med nedsættelse af min bilforsikring), men når man ikke får det brugt, så synes jeg desværre, man glemmer det lidt 🙁

  • Malsen

   Ja, man glemmer det nok lidt….men jeg tænker at hvis man står i det, så skal det være til hjælp alligevel 🙂

 • Sarah B

  Hi Mals, your scarf is very cute! It’s odd to see you heading into winter when it’s started to be all nice and warm over here. I am still living in my Mulberry Trippy Tiger scarf. Love it!
  I do like the LV bag in the last post. I cannot even think about LV at the moment, but that’s ok.
  Yes, we have to do first aid training as part of your employment. It’s a great thing to do. We also do fire warden training – I have to do mine in a couple of weeks time.
  Have a nice, relaxing weekend 🙂
  Sarah x

  • Malsen

   Hi Sarah 🙂
   Yeah..I can imagine how everything is getting warmer now in your part of the world….lucky you 🙂
   The bag is amazing!! I saw it live yesterday…..wauw!
   Have a great weekend you too 🙂
   Hugs!

 • Hersom - Limited Edition

  Jeg er sygehjælper uddannet i Forsvaret og elsker det faktum at flere og flere danskere er bekendt med basal førstehjælp. For selvom jeg er godt uddannet og rustet til at hjælpe andre – hvem skal så hjælpe mig?

  Så det er alletiders at læse at du også synes det er vigtigt 🙂

  • Malsen

   Tusind tak for dit input 🙂 Jeg kan godt forstå du tænker som du gør og lige præcis derfor er det cool at så mange efterhånden får taget det 🙂