Ønskelisten,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Ture i Danmark

Åbning af Copenhagen FIVE (Christina Bizzarro)

Jens Alstrup Engemann & Christina Bizzarro

Copenhagen FIVE.
4 smykkekunstnere.
Én butik med værksted.
Overload af lækre unikke håndlavede smykker i et æstetisk og stilrent lokale, hvor et mørkt træbord med glasmontrer er lyst op af bløde loftsspots. Rundt om på væggene hænger der plexiglaskasser med udstillede smykker og showpieces. Man føler sig med det samme velkommen og bliver taget imod af smilende ansigter, som samtidig virker spændte på at vise deres nye indretning og deres arbejde frem.
Torsdag bød på reception og jeg var taget afsted primært for at møde Christina Bizzarro og se hendes smukke smykker, som jeg allerede stiftede bekendtskab med hos ThinkPR, da de afholdt pressedag. Som jeg også skrev i det indlæg, så overvældede hendes designs mig og flere af hendes items satte sig lige i hjertet. Jeg blev ikke skuffet ved gensynet med smykkerne. Tværtimod, så endte jeg med at bestille den fine fine sløjfering og ved allerede nu, at sløjfearmbåndet skal være det næste af hendes smykker, som skal bo hos mig.
Der var endnu ikke kommet så mange, da jeg ankom, så jeg fik god mulighed for at snakke en del med Christina – hun er så cool! Ikke nok med at hendes stil er virkelig tjekket, så talte hun så varmt om deres fælles projekt i Rosenborggade 5, hvor butikken ligger, at man slet slet ikke var i tvivl om, hvilken passion der ligger bag hendes ønske om at lave unikke smykker og accessories. Jeg glæder mig helt vildt til at hente min ring – den bliver bare favoritsmykke numero uno, helt sikkert!

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

Udover Christina Bizzarro er der også smykker af Jens Alstrup Engemann, Kari Stokke og Mette Perez. Vidt forskellige og alligevel komplimenterer de hinanden.


Kari Stokkes vanvittigt smukke halskæde med ansigter er ren kunst og kunne næsten hænges i montre på væggen derhjemme og Jens Alstrup Engemanns fine guldsløjfering og den kønne ring med laksefarvet sten kredsede jeg også meget omkring – de to kunne jeg sandelig også sagtens forestille mig i mit smykkeskrin. I øvrigt er det værd lige at nævne at der er smykker i utrolig mange prisklasser og at meget kan tilpasses individuelle behov og mål. Der tages også imod personligt bestillingsarbejde.
Men men men, jeg synes at I selv skal tage forbi og se smykkerne med egne øjne en dag i er i nærheden. Der vil være faste åbningstider, som følger de andre butikker inden for nær fremtid, men lige her i opstartsfasen vil det være en god idé lige at ringe og høre, hvornår der er åbent den dag I kommer forbi. Se mere info og se flere designs lige her.

10 Comments