Min stil,  Skønhed

Orden på håret (outfit)

Orden på håret var lige bestemt hvad der kom i går! Jeg er så glad for det – det er lysnet rigtig meget og bare klippet lidt til i etager og med udgangspunkt i en midterskilning frem for sideskilning, som jeg ellers altid har haft. Er ked af jeg ikke nåede at tjekke ind og vise det allerede i går aftes, men var på kaffedate efter frisørbesøg og ja, så blev det lidt sent.
Jeg er blevet klippet af søde, smukke Sanne, som udover sit dejlig væsen også er virkelig dygtig! Den pige kan altså sit kram – hun er en frisørkeeper! Sanne er i Plan (b) i indre København.
Udover at blive frisøret af hende, fik vi selvfølgelig også sludret en masse om blogging, hår og alt muligt andet – super hyggeligt! Tiden fløj afsted 🙂

Lyset er ikke helt optimalt på billederne, men der bliver jo masser af lejlighed til at vise det frem, når jeg alligevel viser outfits. Håber at I kan lide det 🙂

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

43 Comments