Shopping og Inspiration

Favorites @ Designer Forum 2011

Vi havde en rigtig hyggelig dag i går, hvor vi gæstede Designerforum. Vi blev lukket ind en times tid før menneskemængden og kunne stille og roligt gå rundt og tage lidt billeder. Der var tid til at snakke lidt med nogle af udstillerne, som er spændte på, hvad weekenden vil bringe. Tilfældigvis, havde vi placeret os strategisk godt, da dørene åbnede, for det så virkelig sjovt ud, da den store gruppe nærmest bølgede ind over standene.

Der er mange nye stande i år, men også en del gamle kendinge. De smukke ballerinaer fra Stylesnob står bare og venter på at blive bortført af nye ejere. Et par, 300 kr. Jeg synes de neongule er lidt sjove og de sorte er bare smukke.


Yndlings Bllack Noir har stand. Lækre leggins med læderdetaljer til 600 kr./2 for 1000 kr. Ret okay pris, synes jeg!


Flying A’s superseje bikerlæderjakker! En blev prøvet….en blev købt. 700 kr. stykket og dermed en lækker besparelse på omkring 70%.


Sjove puffy uglehalskæder fra et lille firma med en stand, hvor tingene er meget billige.


En sej stand med masser af cool sort/hvidt/gråt og skøre snit. Ikke helt så hullet og laset som Barbara í Gongini, men stilmæssigt lidt derhenad.


Rützous stand var tillokkende med fair priser og Ilse Jacobsen ligeså, men….jeg holdt mig i skindet. Her står jeg dog og savler lidt over et par pink stiletter, som I desværre ikke kan se.

Samlet set, synes jeg bestemt der er noget at komme efter. Jeg kunne sagtens have købt meget mere, men havde et budget med hjemmefra på en tusse. Læderjakken åd det meste af det og så købte jeg blandede smykker for 225 kr. Viser det hele frem en af dagene og har lagt flere billeder på Facebook til de interesserede.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

(billeder, hvor jeg er på, er taget af min søde kompagnon)

10 Comments

  • line

    Ej altså du kan ikke være bekendt at vise billeder af så mange lækre og billige sager:-). Øv man skulle jo have været der. Meget smart med et budget, inden man går ind sådan et fristende sted. Jeg har iøvrigt de neongule ballerinaer, og jeg er super glad for dem. God lørdag:-)
    frkforsom

    • Malsen

      Undskyld! 🙂
      Ja, det har jeg efterhånden lært…….det med at have et budget, for ellers går det galt. Jeg har heller aldrig mit visa med. Er en svag sjæl…… 🙂
      Det er da rigtigt! Jeg stod i går og tænkte på hvem det var der havde dem….og det er selvfølgelig dig!
      God lørdag til dig også 🙂

  • Lullumut

    Og du kan tro, jeg fortryder, at jeg ikke kom med.. Jeg husker godt Guapizimo’s billeder fra sidste år.. Ville SÅ gerne have købt Stylesnob ballerinaer og muligvis også en Decadent taske (drømmer om en).. Hulk hulk.. Og en læderjakke kunne jeg også godt bruge, for wauw den er flot! 🙂 Men jeg har jo heller ikke et pengetræ i baghaven 😉

    • Malsen

      Nej, jeg ville nu også gerne have sådan et lille træ i haven…ville overhovedet ikke gøre noget! 🙂