Min stil

Prada GIF (en dags detaljer)

gif make

Jeg fandt lige de her billeder, som jeg havde glemt alt om, på mit kamera – de er fra en hyggedate med veninde for et par uger siden, hvor man nemt kunne have åbne sandaler på. Sandalerne er fra Prada og i python. Tasken er en ældre Gucci-sag, som jeg flere gange har overvejet at skille med af med, men hver gang ender den tilbage i skabet – den er så fin og klassisk, synes jeg. Så den bor her stadig 🙂

Tirsdag allerede! Jeg har tusind småting jeg skal have ordnet – tjekker nok lige ind igen senere med et dagens…har nemlig min 2nd day tee på og gud, hvor er den lækker og behagelig!

Må jeg ikke lige have lov at minde om konkurrencen, i øvrigt? Sidste frist for deltagelse er d. 15, så det er jo lige om lidt 😉

Læs også:  Ja, det tror jeg så nok lige ....

12 Comments