Shopping og Inspiration

Designer Forum i denne weekend!


Hvis I residerer inden for rækkevidde af København, så er det værd at huske, at det er i denne weekend Designer Forum afholdes. Jeg skal derind og kigge lidt og samtidig tage lidt billeder sammen med hende her den søde.
Jeg plejer altid at minde om arrangementet her på bloggen og får næsten altid det samme spørgsmål. Er det værd at tage afsted for? Ja. Kort og godt, det synes jeg. Det er selvfølgelig lidt med forskel, hvor meget der er og det er jo også forskelligt fra smag til smag, men jeg har altid været rimelig heldig og gjort nogle ret gode kup – blandt andet mine Pradasandaler. Der er kommet flere forretninger til derinde, som sælger blandede brands, hvilket jeg synes er super cool og så er Julie Sandlaus, Kassandras, Samsøe Samsøes og A’Pairs stande altid et besøg værd med gode priser. Rützou for det meste også. Ja, og Pilgrim for den sags skyld. Men der er mange mange flere og man kan se den fulde liste lige her.
Der er åbent både lørdag og søndag (i dag er VIP, hvor man skal have billet i forvejen). Har I planlagt at skulle derind? 🙂

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

12 Comments

  • Betina

    Jeg ville ønske at jeg kunne sådan noget, men kan simpelthen ikke overskue det og får mega stress. Min beslutningsevne går total i minus og det samme med overblikket. Men man kan helt sikkert gøre sig nogle kup sådanne steder.

    • Malsen

      Jeg kan godt lidt følge dig……for hvis man går fra noget man har fundet, så kan man bestemt ikke være sikker på det er der senere, hvis man lige skal gå og tygge lidt på det.

  • june... @ Pixelerede finurligheder...

    Jeg var derinde sidste år, og var desværre lidt skuffet over udvalget + jeg synes 60 kr. i indgang er lige voldsomt nok. Jeg endte ud med et halstørklæde fra Ilse Jacobsen og lidt Julie Sandlau.. Men ikke noget jeg følte, jeg ikke kunne have købt på almindeligt udsalg 🙁 Altså der var ingen gang en Malene Birger stand 😉 Jeg håber, at I får en skøn aften 🙂

    • Malsen

      Nej, der er ingen MB-stand, men der er MB i nogle af de stande som har mange mærker.
      Okay – det er selvfølgelig lidt som et giga udsalg….synes dog at Sandlaus priser er væsentlig bedre end almindelig udsalg. Måske det bare er mig der husker galt.

  • Natascha Maja

    Jeg har købt billetter og skal derind i morgen, men jeg må indrømme, at jeg efterhånden synes, priserne er for voldsomme – det er lige pres nok med 80 kr., som det koster, hvis man køber billetten i forsalg, fordi man ikke gider stå i kø. Men jeg har været af sted flere gange før og er altid kommet hjem med nogle fine ting:)

    • Malsen

      Man skal selvfølgelig have lyst til at tage derind….ellers bliver det ingen god oplevelse 🙂