Shopping og Inspiration

Rollasole x5


Hader seriøst vinter, fordi det bl.a. betyder at man ikke kan have bare fødder – strømper og støvler og sutsko. Advr. Samtidig er jeg så kuldskær, at jeg stort set fryser fra oktober til maj, men jeg kan ikke fordrage sådan nogle store uld-sutsko, så ja…dilemma dilemma 🙂 For et par år siden, fandt jeg sådan nogle “rulle-sko” i Bilka, tror jeg det var og de blev slidt op, for de var ikke for varme, ikke for kolde og lette. Sidste år, kunne jeg ikke finde dem i en model, som sad ordentligt, så der var jeg henvist til sokke-helvedet. Jeg har godt nok et par fra Burberry, som er samme princip; men det er sådan nogen jeg har med i flyet og dem vil jeg helst spare lidt på.
Nu så jeg så, at Miss Selfridge har “Rollasoles” til en god pris…i 5 farver. Der er ovenikøbet 10 procent rabat, hvis man liker dem på fb (ved ikke om koden virker uden man liker – fboffer1) og der er gratis worldwide shipping over 60 gbp. Jeg skal bare lige beslutte mig for, hvilke to farver….så siger det haps. De kommer til at koste 65 kr. pr. par med rabat og så 45 kr. i forsendelse, hvis man er under 60 gbp. Win! 🙂

Link til guld, stribet, sort, rød og leopard.

Hav en skøn weekend – tilsyneladende skal vi i hvert fald ikke have sutsko på i dag….her er blå himmel og smukke skyer 🙂

Læs også:  Rod i mit hjem - rod i mit indre

22 Comments

 • Betina

  Åh hvor fint! Jeg kører faktisk mest med hyggesokker, mmmh. Ved du om de kan bruges udendørs? Jeg mangler lidt sådan ét par til lige at smutte på efter en bytur, som nemt kan være i tasken.

  • Malsen

   Altså, hvis det er tørt uden for kan man vel godt, men der er ikke decideret hæl på den her model, så måske de vil blive slidt for hurtigt 🙂

   • Betina

    Det kan godt være jeg skal droppe det. Mine fødder er desværre blevet sarte i løbet af det sidste år, og sko uden ordentlig bund gør min akillessene ukampdygtig.

    • Malsen

     Ja, hvis det er tænkt som en ballerinasko, så tror jeg heller ikke det dur…men jeg ved at andre har lavet dem også – med samme princip og nu kan jeg så bare ikke huske hvem 😉 Men der er en lille hæl på, så de bedre fungerer som rigtige flats…skal nok skrive det , hvis jeg komme i tanke om, hvad firma det var.

  • Malsen

   Hej Stine 🙂
   Selvfølgelig vil jeg hjælpe 🙂
   Du kan, som bosiddende i DK ikke købe LV online…..men LV sender altid gerne fra butikken – så ring derind og bed dem sende det til dig. Så betaler du mens du er i telefonen med dine kortoplysninger. Super nemt 🙂
   Jeg kan anbefale at tale med Anders eller Steven.

   De koster lidt over 4000,-

   Kh
   Malsen

 • Guapizimo

  De er smarte ISÆR hvis de også kan bruges udendørs i tørt vejr, jeg har jo en tendens til at tage for høje sko på når jeg pludseligt skal ud og gå langt og så ville sådan et par være perfekte at have i tasken!

  • Malsen

   Jeg er bange for at de måske ikke er solide nok til udendørsbrug eftersom der ikke er ret meget hæl på…hvis der overhovedet er nogen. Men hvis det bare er til kort tid, kunne det måske godt gå…..hmm….. 🙂

 • rijaH

  Tror ik helt jeg har forstået hva det er? Er det et par sko eller strømper? Nå men må jo vente og se dig flashe dem 😀

 • Manja

  Jeg har de præcist som dig, Malsen! Og mine Sonia Rykiel for H&M ballerinaer er perfekte til formålet. Dem har jeg næsten slidt op nu 😉

 • Pia

  Jeg tror sagtens de kan bruges udendørs. På rollasole.com skriver de: clubbing, dance all night, then walk on home og shopping – slip off your heels and hit the shops fx..