Livet er en fest,  Min stil,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

Peter Jensen kjole (Bryllupsoutfit)

Da jeg skulle til min venindes bryllup d. 6. august, havde jeg 3 outfits i hovedet – man kan aldrig helt vide med det danske vejr (tag bare lige nu fx….det er buldermørkt, bumler og brager) og da dagen kom, havde jeg som bekendt mere travlt med bruden end med mig selv; endte faktisk med kun at have ca. 35 min. til mig selv ….til hår, makeup og tøj. Tro på at jeg havde travlt! 🙂 Jeg var super glad for at jeg havde gjort alt klar inden, så jeg bare skulle vælge outfit. Det endte med min Peter Jensen kjole, som jeg fortalte jer om for lang tid siden lige her. Det var et godt valg, for det blev ret varmt – jeg valgte lidt sorte/leo accessories, flade sandaler, for ikke at blive meget højere end min kærestemand og sommerfugle-hårpynt fra Evita Peroni (gave). Det endte alt sammen med at se sådan her ud.

Jeg er ret kvæstet i dag. Kom sent hjem fra smukke Bornholm i går og selv om det har været en pragtfuld tur, så sidder den lidt i kroppen. Tror bare, at jeg skal hygge med blogs, kærestemand, en go’ film osv. I morgen står der Bakkens Perle på programmet, hvor hele familien skal spise brunch. Nam nam.
Håber I nyder lørdagen trods det væmmelige vejr. Det er lige op over, hvor jeg er og jeg bryder mig altså ikke vanvittig meget om alt for meget torden. Lyn er flotte velbevares, meeeeen der må være en kant  🙂

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

42 Comments