Min stil,  Shopping og Inspiration

Monki garderobefavorit (outfit)

Det er ikke altid det dyreste, som bliver favorit i garderoben; faktisk har jeg en god håndfuld billigere ting, som jeg ville være virkelig ked af at skille mig af med eller hvis de gik i stykker. Den her lille jakke fra Monki er en af dem. Købt på udsalg for lang tid siden til de der vanvittige Monki-udsalgspriser (= næsten gratis). Det er en af mine safe items, som virker hver gang. Jeg synes at detaljerne med lynlåsmønsteret er så fint og så er den bare dødbehagelig at have på. Jeg viste den kort her, hvor jeg havde gang i en stak tøj i et prøverum. Tænker i øvrigt at vise lidt flere favoritter frem den næste tid.
Hvad med jer – har I yndlings-garderobefavoritter Fortæl fortæl… 🙂

Læs også:  Forårsfodtøj

13 Comments

 • Betina

  Den er godt nok også fin, den opfylder faktisk lige præcist de krav, jeg har til mine safe items; detaljerede nok til at kunne bære et outfit selv, men ikke så detaljeret at den ikke kan kombineres med andre ting udover sort og jeans.

  Mit absolutte safe item må være min yndlings LBD, som altid redder mig, hvis jeg ikke ved hvad jeg skal have på i byen eller til fest.

 • Guapizimo

  Hvor er den cool, jeg havde aldrig gættet at den var fra Monki. Jeg overvejer lidt om man ikke selv kunne være kreativ med en lynlås på et stykke tøj 😀

 • Stine K.A.

  Sikke et kup! (: Den er godt nok fin (:
  Mit absolutte favorit-item i min garderobe må være et par yderst velsiddende jeans fra Primark – til 11€ (uden at være sat ned!). Haps. Og en blomstret kjole fra H&Ms Garden Collection, den har reddet mange tøjkriser, både til hverdag og fest. Guld værd! (:

 • Ida

  Monkis udsalg er bare så godt 🙂
  Mit yndlingstøj er nok mine uldtrøjer, arvet efter min bedstefar. De er så rare og varmer dejligt.

 • Linda

  Forstår dig udemærket – Monki laver altså af og til nogle suveræne fuldtræffere !

  Den klæder dig til UG !

  /Linda

 • Chau

  Super fin jakke. Jeg synes man kan være heldig at finde nice stuff hos Monki. Jeg har faktisk i fredags fundet 2 lækre nederdele derinde. Nederdele jeg har gået og ledt efter i lang tid men forgæves, også finder jeg dem i Monki. Så det var helt perfekt. Ikke et sted jeg forventede at finde dem 🙂

  Min sikre outfit må være mine sorte nederdele eller pencilskirt. Dem kan jeg altid dresse op eller ned afhængig af lejlighed. De virker både arbejdsmæssigt og privat. Så det må være et af yndlingsitem.

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

 • Conni Nørskov

  Jeg kan godt forstå, du er glad for jakken, den er rigtig fin og samtidig cool med lynlåsdetaljerne! Et af mine safe items må vist være en cardigan fra et mærke, der hedder Golden Q. Den er købt 2. hand og er ret klassisk, sort med et diskret gyldent mønster i bunden og med gyldne metalknapper. Den er perfekt på en dag, hvor overtøj er for meget og “ingenting” er for lidt.

 • Malsen

  Hvor er det fedt at høre om jeres yndlings-safe-items! 🙂

  Monki-jakken var helt sikkert et kup og jeg kan fornemme at der er mange af jer, som også har gjort gode kup i Monki. Lidt sjovt, for for det meste synes jeg også at jeg sjældent kan finde noget derinde 🙂

  Tak for jeres input – det var meget inspirerende at læse jeres svar.

 • Åst

  Guuuud – den jakke har jeg sku da egentlig også liggende ubrugt i skabet et eller andet sted. endda med prismærke og det hele. fandt den også på Udsalg, tror jeg gav 80 kr for den.
  Den må jeg da have gang i at bruge!

  Mit safe item er en kjole fra Monki som jeg fandt til 60 kr! elsker den!

  faktisk har jeg 2 af dem da jeg fandt den igen i butikken til 30 kr for nogle uger siden, så skulle lige have en backup 😉