Hjem og bolig

Hang-it-all for my walk-in

Jeg har ledt efter en solid knagerække, som kunne fungere i mit påklædningsværelse og selv om jeg inderst inde nok har sukket længe efter den superskønne Eames, som søde Ditte bl.a. har, så har jeg alligevel været lidt for nærig til at bruge så meget på en knagerække eller også er andre køb kommet i vejen og blevet opprioriteret…det er vist nok nærmere det sidste 😉
Da jeg var på shoppetur i sidste uge, faldt jeg over en god erstatning (omend med færre “dutter”) i Bahne – sat ned til kun 70 kr. Den var i den monochrome udgave, som jeg købte, men også med farvede dutter som Eames har. Den jeg købte passer bedst ind i de andre møbler jeg har i værelset, som er sorte og hvide. Jeg ved, man også kunne få en lignende i Tigeren for noget tid siden, men jeg kvaliteten var ikke særlig god, vurderede jeg. Om det så er det samme med den fra Bahne, ved jeg ikke, men umiddelbart virker den solid og holdbar. Til alt mit habbengut 🙂

Læs også:  Nyt sofabord - de små udskiftninger

9 Comments