Skønhed

Tip: Mind the beauty

Gode initiativer vil jeg jeg altid gerne slå et slag for og jeg kan se at et par af mine medbloggere allerede har gjort det samme!
Mind the beauty er en dansk portal med brugernes anmeldelser af skønhedsprodukter…lidt i stil med Makeup Alley, hvis I kender det. Fordelen er klart at denne er på dansk og dermed også bygger på anmeldelser af produkter, som føres på det danske marked.
Lige præcis skønhedsprodukter synes jeg er rart at få “almindelige menneskers” mening om…det er tit en værre jungle, hvor der er 100-vis af muligheder…..hvem har fx ikke stået og være forvirret over en mascara og hvilken man nu skulle prøve næste gang? Anyway, hop ind forbi og se og skriv en masse anmeldelser 🙂

Hav en fremragende lørdag! 🙂 Jeg tjekker måske ind lidt senere og viser et nyt pink køb 😉

Læs også:  4 plejetips til læber forud for vintermånederne

7 Comments

 • Guapizimo

  Fin idé, jeg tror dog at jeg som ivrig bloglæser vil holde mig til mine faste inspirationskilder når det gælder skønhedsprodukter, især fordi jeg føler at jeg “kender” dem og derfor stoler på deres anmeldelse 🙂

  • Malsen

   Jeg kan sagtens følge dig i at blogs er gode til den dybere anmeldelse, men hvis man lige skal have et overblik på et produkt, synes jeg sådan en side her er genial. Har brugt Makeupalley rigtig meget også. Det er jo (for)brugere som laver anmeldelserne, så jeg vil klart bruge en kombination 🙂

 • Lullumut

  Jeg fik også en mail om det, og jeg synes, det er super 🙂 Den side kan jeg da godt bruge! Især til sådan noget som f.eks. “øjen-make-up-fjerner”. Der vil jeg gerne høre, om det er f.eks. cheap shit 😉

  • Malsen

   Præcis…..der findes så mange produkter og når reklamerne nu lover guld og grønne skove er det rart med sådan et site…. 🙂

  • june... @ Pixelerede finurligheder...

   MAC’s den lyserøde er den bedste jeg nogensinde har haft.. 🙂 Så den kan anbefales 🙂 Kan dog ikke huske prisen, men den er ikke cheap.. Til gengæld klør den ikke i øjnene eller gør dem røde.. Ellers har jeg hørt om mange der bare bruger olie 🙂