diverse

3D sidewalk chalk art

Det var faktisk min mand, som gjorde mig opmærksom på en hjemmeside, hvor nogle af de bedste kridtbilleder i 3D bliver vist, så der kommer liiiige et non-fashion indlæg.
Jeg synes malerierne er helt og aldeles fantastiske og at den effekt kan fremkomme – tal om visuelt “bedrageri” så det vil noget, men hvor er det flot! Helt vildt i mine øjne og de kunstnere ved altså lidt om perspektiver siden de kan få så dybe effekter ind i deres kunst.
Jeg ville virkelig gerne se et i virkeligheden, så jeg skal fremover huske at google lidt på det inden en evt. rejse. Ville være ærgerligt at opdage at man nærmest var gået forbi et uden at vide det var der. Er der nogen af jer der har set 3D kridtkunst live? Er det ikke helt vildt?

Se flere billeder her på Demilked, hvor disse også er lånt fra.

Læs også:  En omfattende oprydning er i gang

9 Comments

  • Hersom

    Det er vildt imponerende arbejde. Jeg bliver en lille smule svimmel bare af at kigge på billederne 😉
    Jeg har desværre aldrig oplevet et i virkeligheden, men skulle jeg komme i nærheden af én, vil jeg tage mig tiden til at gå hen og kigge nærmere. Tak for linket 🙂

  • Guapizimo

    Det er så vildt, jeg kan stirre på sådan noget længe!! Jeg kunne også godt tænke mig at opleve det i virkeligheden for at se hvordan det egentligt ser ud, også i andre vinkler.

  • Julie - 99dresses

    Hold op de er fede. Virkelig imponerende hvad man kan lave med et kridt!!

    Har oplevet det et par gange i London på en sidegade til oxford circus, husker bare ikke hvad de tegnede, men fedt var det 🙂

  • Miss Maybe

    Det er vildt cool – er så imponerende. Især at dem, der tegner det, kan bevare fokus hele vejen igennem og opnå et så flot resultat. Det er helt vildt!

  • Hanne

    Hold da op – det er vildt! Nej det har jeg aldrig set før… fantastisk at det kan laves så det ser så ægte ud.

  • Malsen

    Nu er jeg blevet sådan helt vildt opsat på bare at MÅTTE se sådan nogen live! Må arrangerer en tur et eller andet sted hen, hvor de er. 🙂
    Tak for jeres kommentarer….skønt at I også kan lide lidt kunst indimellem 🙂