Louis Vuitton

Louis Vuitton AW11 kampagne

Da jeg i marts skrev om Louis Vuittons show, var jeg meget betaget – det er jeg stadig nu hvor de første billeder af kampagnen er begyndt at floate rundt på nettet. Jeg er også stødt på enkelte packshots af forskellige items og jeg er altså ikke skuffet. Jeg mener stadig hvert et ord jeg skrev; det er en fantastisk kollektion. Tror måske at noget af det der virkelig tiltaler mig er, at mange af taskerne er uhyre klassiske i modsætning til, hvad runway-taskerne normalt er. En anden ting er de accessories, som tilsyneladende er sluppet igennem nåleøjet og som er blevet sat i produktion. Hårbåndet med masken, lakkraverne og handskerne…..suk…..håber virkelig at København får bare lidt af det, selv om det normalt ikke helt er tendensen. Hvis ikke, så skal jeg altså en tur til London og se på det irl.
Jeg har valgt to billeder ud, som jeg synes rummer det meste af det jeg snakker om – så har jeg videregivet en lille forsmag. Er ret sikker på, at jeg sikkert kommer til at vise meget mere i takt med at der bliver frigivet billeder og info!

(source)

 

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

9 Comments

  • June

    Mums, nogle lækre billeder! Der er lidt laber tysk militær over dem… Jeg er ret vild med den lakkrave.. Suuuk! Du lokker søde Malsen!

  • Betina

    Meget lækre taster på 2. billede. Er det stof? Hvad kalder man det print osv.? Just in case så man er forberedt jo ;0)

    • Malsen

      Ja, ikke? Jeg ved det ikke faktisk, men det ligner satin. Der var tidligere en kollektion som hed “Satin Mini monogram” og det ligner denne til forveksling. Hvis det er det, så er det mega-lækkert materiale!

  • Echos

    De ser virkelig spændende ud, glæder mig også til at se lidt mere til det. Især taskerne nederst kunne være fine til workwear , haha jeg er allerede i gang med at finde argumenter for at købe noget 😀

  • Malsen

    Er glad for at I er ligeså begejstrede som jeg 🙂 Smider flere billeder op, når jeg finder dem og synes de er egnede….