Shopping og Inspiration

En smule DIY et voila!

Jeg læser rigtig mange udenlandske blogs, når jeg har tid og en af dem jeg tjekker ud ofte er Style Pantry. Hun har en ret boho-inspireret stil for det meste og er vild med farver (også selv om det ikke lige er trendy). Derudover har hun tit nogle små gode DIY-fif til, hvordan man lige kan ændre på et eller andet og give ny kærlighed til en ubrugelig sag, som man har hængende. Et lille fif, som måske synes ret logisk, er at lave en løs kjole, som man ikke bruger, om til en maxinederdel.
Da jeg læste hendes indlæg, kom jeg i tanke om en kjole jeg har hængende….bruger den aldrig, fordi den har jordens mest kiksede længde til mig og har egentlig aldrig rigtig tænkt over at den lige præcis egner sig til at blive genfødt som nederdel. Det er nu hermed sat på Bededagsferiens to-do-liste – jeg lover at vise resultatet 😉
Udover det smarte lille trick, så kan jeg enormt godt lide hendes outfit generelt…..der er noget cool over at kombinere cooperate med nogle knaldede farver og accessories – giver det klasse, synes jeg.

(Source)

Style Pantry has a lot of great outfit posts – so inspiring! Love how she shares little easy DIY projects which are very useful to create new outfits from things that are already sitting in your closet.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

9 Comments