Hjem og bolig

Piiissssssst du er en rumfrisker, Ladurée!

Jeg sidder lige nu og piver og har lidt ondt af mig selv….jeg er simpelthen fuldstændig færdig og har ondt i muskler jeg ikke anede eksisterede! Har knoklet endnu en dag med husprojekter kun afbrudt af enkelte pitstop med optankning, som jeg bl.a. viste på Facebook. Så….nu vil jeg gerne have ferie 😀
Ej, spøg lidt til side, det er jo skønt og vi er da nææææsten i mål, så det er jo fab i sig selv. Anyway! Det her indlæg handler også lidt om hus. Eller om rum nærmere. Duften af rum. Duft-rums-friskere. Mmmmm…..det er jeg altså også lidt en sucker for (med måde) og sad i går og lurede lidt hos Hill Street, hvor de her smukke flakoner fra Ladurée findes. Normalt, kører jeg mest med duftlys, men det kunne jeg da lave om på, for jeg kunne sagtens se en af disse stå i mit walkin eller på badeværelset. Niiiiice.

Er jeg den eneste rumfrisker mon? 😉

I’m a tiny tad in love with these lovely room fragrances from Ladurée! Romantic and in such lovely colours! 🙂

Læs også:  Når vi engang når dertil

10 Comments

 • June

  Jeg er ikke så meget for rumfriskere, eftersom jeg har fået at vide en milliard gange, at det ofte er kræftfremkaldende 🙁 Men jeg elsker røgelse og duftlys, røgelse er bare som at ryge 10 smøger :/ Ih, alle de ting man får at vide.. Men flotte er flakonerne! Elsker prinsessefølelsen!!

  • Malsen

   Jeg har det nu sådan at “alt med måde” 🙂 Så et pift i ny og næ er jeg ikke så nervøs for ….. men hvis man sprøjter hele tiden med den, så er det klart usundt.
   Men ja, prinsessefølelsen er helt i top på disse her 😀

 • Litzy

  Hvor er de smukke… jeg har selv haft sådan en automatisk en og den var enormt smart. Man kunne sætte den til særlige intervaller så man evt. kunne vælge at den kun skulle pifte en gang i timen.
  Synes bare desværre at mange af de dufte man kunne vælge til den var alt for tunge, så det blev for tydeligt at man brugte den… hvis du forstår hvad jeg mener.
  Jeg kan godt lide at mit hjem dufter skønt, men det skal være diskret.

 • Guapizimo

  De er så fine, især den sorte ville jeg gerne have stående til pynt. Jeg bruger ikke rumfrisker normalt, men hvis jeg lige husker at købe dem i ny og næ, står der en på badeværelset.

 • Birthe Rostgaard Nygaard

  Nej du er ikke den eneste “rumfrisker”..Jeg er vildt glad for at bruge roomspray, især når der har været rygere i mit hjem..man behøver jo ikke overdrive, men hellere en dejlig duft end så meget andet..;-)
  Jeg skal kigge nærmere på de her..Ser skønne ud, også til pynt..,

  Birthe