diverse,  Skriblerier

Musik… og mig… on repeat

Jeg deler generelt for lidt musik på bloggen – indimellem har jeg sådan et “On repeat” indlæg, men der går lidt for længe imellem. Det blev jeg mindet om i spørgerunden, da en af jer spurgte til min musiksmag.
Min musiksmag er meget bred; tror faktisk kun at Jazz er den eneste genre jeg kan blive decideret arrig af at lytte til. Forstår simpelthen ikke den slags musik. Når det så er sagt, så er der da noget jeg lytter mere til end andet altså….går da ikke af vejen for et godt rocknummer eller et blødt popnummer, men altså ja…..jeg er meget bred i min smag. Tror bare jeg kan koge det ned til, at jeg har det bedst med musik, hvor jeg mærker en følelse – om  det så er glæde, eftertænksomhed eller whatnot. Der er i øvrigt meget få kunstnere, hvor jeg kan lytte til et helt album i streg – kan bedst lide afveksling.

Men jeg vil prøve at blive lidt bedre til indimellem at poste et “On repeat”-indlæg, for, indrømmet, jeg er en af dem, som forelsker mig hovedkuls i et nummer og så hører jeg til døde (til lettere irritation for kærestemanden, som synes det er liiiige i overkanten at blive udsat for samme nummer en time i træk! haha 😀 )

Lige nu slår “vi” Lee Dewyze ihjel herhjemme. Det er ham der American Idol-fætteren. Hans seneste nummer er F.A.B. Lyt selv (et par gange…den bliver bedre og bedre):

Men hvad med jer? Hvad hører I? 🙂

Læs også:  Sysler i coronatiden

8 Comments

  • Guapizimo

    Jeg har egentligt en ret bred musiksmag, men mine to favoritter (som også indikere min brede smag) er Outlandish og all time favorite – jeg er gået glip af to af hans koncerter *piv* – det er Michael Bublé, sidstnævnte lytter både manden og jeg ret meget til!

    • Malsen

      Jeg kan også rigtig godt lide Outlandish 🙂
      Nåååå ja, det kan jeg da egentlig godt huske at du skrev noget om!

  • June

    Jeg er for det meste til stilhed, jeg glemmer simpelthen at tænde for musik, måske fordi jeg altid har tusinde tanker i hovedet.. Yes, jeg er oldnordisk af sind 😉 Men skal jeg hygge eller feste hører jeg oftest HIM, Lacuna Coil, Within Temptation, Volbeat, Nightwish (med Tarja!), Infected mushroom også noget elektronisk gøjl 🙂 Men altså, glemmer det… Hehe

    • Malsen

      Haha – jamen, man er da ikke oldnordisk bare fordi man godt kan lide stilhed 🙂 Det er da helt okay! Stilhed kan også være helt enormt lækker…. Kender ikke så mange af dem du nævner, men vil lige tjekke dem ud.

  • Tina Liel

    LOVE LOVE LOVE……….. Forelskede mig i ham da han sang Beast of Burden i American Idol♥ Kan ikke leve uden musik – på min blog kører den konstant he he. Skønt at du har fundet min blog og at jeg nu har fundet din. God Psåke♥

    • Malsen

      Han er bare så god altså!
      Ja, i lige måde, Tina 🙂 Din blog er virkelig hyggelig! God Påske! 🙂