Ønskelisten

Bottega Scarab

Jeg har seriøst ingen stemme! Haha….havde en fantastisk dag i går! Singstar er en fantastisk opfindelse og virkelig sjovt altså – det er ikke altid det lyder lige godt, men det er jo lissom hele ideen…at have det sjovt og grine med og lidt af hinanden. Vi sad ude til kl. 19 eller sådan noget og det kan jeg altså godt se på kuløren – super lækkert!
Nå, men det var slet ikke det jeg ville sige med det her indlæg. Kender I det med at man venter for længe med at slå til på noget som man rigtig gerne ville eje og ja, vupti, så er det væk? Sådan har jeg det lidt med den her fine skarabæring fra Bottega Veneta. Den var ovenikøbet på udsalg hos NAP, men jeg lod den være. Dumme dumme mig. For nu craver jeg den for vildt. F***ens! Nu kan jeg så bare håbe at støde på den Ebay eller lignende……hm.
Er sikker på at I ved, hvad jer mener – hvad er smuttet i svinget for jer?

Skylder jer også lige outfitbillede fra i går – det kommer senere 🙂 Om snart er jeg på vej ud for at møde en sød veninde fra studietiderne og som jeg ikke har set i meget meget alt for lang tid. Glæder mig!

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

9 Comments

  • Patricia

    Slår som regel til med det samme, hvis jeg virkelig forelsker mig i noget, netop af den grund 😉
    Men ellers synes jeg man skal været ret så hurtig på Gina Tricots webshop, damn, de skifter hurtigt tøjet ud!
    Kan være man stadig kan få det i butikkerne, men man er jo doven!

  • line

    Der er lige smuttet et par Lola Ramona sko til 300 kr på deres egen hjemmeside. Der sad jeg også også og slog mig selv i hovedet. Singstar er så sjovt.
    frkforsom.blogspot.com

  • Guapizimo

    Jeg kan ikke lige komme på noget jeg ærgre mig over jeg ikke fik købt, men der er sikkert røget nogle ting på eBay fordi jeg har glemt auktionen. Andre gange har jeg været heldig at have bogmærket en ting i en webshop, der har været udsolgt og så er den pludseligt kommet på lager igen 😀

  • Kira

    Hmm… umiddelbart kan jeg ikke lige komme på noget, som er smuttet fra mig. Det kommer nok først til mig engang i aften, eller sådan noget, men så må jeg jo ind og smide en kommentar mere. 😉

  • June

    Nurh hvor er den fiiiiin! Det komme vel ikke bag på nogen mere, at jeg er vil med biller, hehe 😀 Jeg har det sådan med en knælængde Malene Birger nederdel, som også var på udsalg.. Bittert!!!

  • Malsen

    Tusind tak for jeres gode kommentarer 🙂 Nogle af os, skal vist lære at blive bedre til at slå til, når varen er der 😉

  • Malsen

    …hov! Og tøser, hvis nu I ser bille-bassen her ude i den store verden, så gi’r I lige et praj, ikk’?! 🙂