Min stil

Yesterday’s details: Essie, denim & Boho vibes

I går havde jeg lyst til lidt boho og denim….det kommer som regel til mig når vejret bliver lidt lunere – kan faktisk rigtig godt lide den stil og synes den er lidt befriende at befinde sig i. Maxikjolen er den samme som sidst, men med denimjakke og lidt lange kæder og en frisk lak, så bliver det et helt andet udtryk.
Lakken er Essie’s Turquoise & Caicos, som jeg købte lige da den kom i handlen for lææææænge siden hos Fashion for me. Med tre lag bliver den vildt lækker og jeg fik rigtig mange komplimenter for den i går.
(I øvrigt ved jeg altså ikke, hvorfor jeg har så griselyserøde hænder?! Haha….Miss Piggy!)

Spring always makes me want to go a bit boho and with a couple of long chains, a fringy scarf and a maxi dress, it’s an easy look to pull off. Essie’s nail polish looks so bright and clear!

Læs også:  Trenchcoat - et super tip

16 Comments

 • Kira

  Kan godt forstå, du har fået mange komplimenter for den lak – den er jo pivlækker! Og så synes jeg, du har fået den lagt super flot på også.

  • Malsen

   Tak skal du have 🙂 Jeg er ellers en spasser til at lægge det på, men den her er faktisk ret nem at have med at gøre 🙂

 • Sarah B

  Hi Mals, I like this nailpolish colour. I’m wearing a lilac color which is a litle odd but different. I also like your Mulberry purse – it’s very cute. I’ve just come back from Sydney and went to the brand new Mulberry store. It’s the first in Australia. They only had bags and purses and a few scarves, but no shoes. I was hoping to get the correct size for my feet so I could buy some shoes in the Mulberry mid year sale. I also went to Burberry for a look and of course LV. I have to tell you that I think the Melbourne LV store is much nicer than the Sydney one. I treated myself to a cute bandeau but I don’t know it’s name. It’s the one with a green vine and pink apples on a white background. There’s also matching clothes and shoes that feature in some of those lovely retro style ads at the moment. Do you know the one I mean? I thought I could tie it around my ponytail 🙂

  • Malsen

   Hi Sarah 🙂
   It sounds like you had a great time! Congrats on your new treat….I know which one you’re talking about. It’s lovely!
   Sorry to hear that Mulberry didn’t carry shoes…..however I believe they are true to size…like Burberry.

  • Malsen

   Jeg synes egentlig også bedre om lakken på end i flasken for at være ærlig. Og tak 🙂

 • Signe

  Hvor ser du godt ud!!
  Miss Piggy-hænder eller ej, jeg vil hellere vide om det en tatovering man lige kan skimte på hånden?? 🙂

  • Malsen

   Tak! 🙂
   Hehe…..nej, desværre….det er bare huskelisten i form af kryds og krusseduller 🙂