Ønskelisten

Hvad man ønsker skal man få? – Fødselsdagsønsker.

Eller, måske i hvert fald noget af det. Jeg blev spurgt, om ikke jeg kunne dele min fødselsdagsønskeseddel med jer og det vil jeg da gerne. Jeg har jo nævnt at jeg er fuldstændig som en 5-årig, når det kommer til min fødselsdag og jeg sørger altid for at tage fri fra arbejde. Det er sådan min gave til mig selv, for der er bare ikke noget bedre end at kunne dase og nyde dagen i fulde drag uden at skulle tænke på ret meget andet. D. 23. marts er årest rareste dag! 🙂
Jeg ønsker mig både dyre og billigere ting, men jeg forventer aldrig noget som helst. Jeg bliver glad for tanken og ønsker mig i virkeligheden højest at blive lidt ekstra feteret den dag med morgenmad, hyggeindslag osv. Faktisk, får jeg aldrig vanvittig mange gaver, hvilket er helt fint.
Nå, men her er altså ønskerne……og derudover så ønsker jeg mig gavekort til Matas, Trier Copenhagen, Louis Vuitton, Magasin og Illum. En Paris-tur står højt på listen, men det kunne også være Milano. Spørg endelig, hvis der er noget jeg skal uddybe…..

My birthday wishes……

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

23 Comments