Skønhed

Anbefaling: Ole Henriksen Fresh lips

Det har været en helt igennem lækker dag indtil  videre – har hjemmehygget med kærestemanden og vi har bl.a. sidde og hørt en masse fede musiknumre fra 80’erne og 90’erne….Vi skiftes til at vælge og pludselig er der gået et par timer. Så hyggeligt. Nu er der imidlertid fodbold i fjerneren og jeg sidder og laver ønskeseddel til min fødseldag…..En af de ting, som altid står på listen er denne læbebalsam fra OH. Det er den ultimative læbedims, som jeg tvivler på nogensinde bliver erstattet af noget andet. Jeg skifter imellem den og så den her, men OH er den bedste, hvis der også skal lidt ekstra beskyttelse til. Derudover er den rigtig god under læbestift eller gloss, så læberne ikke tørrer ud. Den skal dog lige have lov at trænge ind inden man kommer læbefarve ovenpå….ellers bliver det noget snask. Den er desuden drøj og når man bruger den, som jeg, stort set hver dag, så er det et absolut plus. Prisen er 140 kr. de fleste steder – bl.a. i Matas, hvor den også fås online. Så sparer man jo også points op, hvis man er medlem af Club Matas. Win-win 😉

Nu vi lige er i “beauty-afdelingen”, så vil jeg lige slå et slag for rijaH’s fine fødselsdagsgive-away, som du kan deltage i her. Tillykke med bloggens to år, rijaH 🙂

This is my absolute favorite, when it comes to lip balm!

Læs også:  Vi sveder jo allesammen

9 Comments