Shopping og Inspiration,  Skønhed

To faste venner i kosmetikpungen

En af de ting, som jeg i virkeligheden ikke bruger ret mange penge på, er makeup og skønhedsprodukter. Det er ikke fordi jeg ikke gerne vil, men tit synes jeg, at det er en jungle at finde rundt i – både med hensyn til virkning, holdbarhed og pris, men også i forhold til hvad der vil være godt for mig, min hudtype osv. Jeg har tit overvejet at få lavet sådan en total analyse og få noget professionel vejledning til, hvordan jeg bør gøre og hvad jeg bør købe, men det ender altid med at blive nedprioriteret.
Jeg har mine faste ting, som jeg køber (fx mascara, creme osv.) og så engang i mellem “skejer” jeg ud og køber et eller andet sæsonbestemt, som fx en Chanel neglelak eller en øjenskygge. Faktum er dog, at de sjældent bliver brugt så meget, som prisen egentlig indikerer at de burde 🙂
Nå, men formålet med det her indlæg er egentlig at vise to af mine faste venner i kosmetikpungen. To ting, som jeg simpelthen ikke kan undvære, hvad enten det er sommer eller vinter og som jeg gerne vil anbefale.
Det ene produkt er en salve fra Rose & Co. – den kan bruges til tørre læber og tørhed generelt. Den dufter (og smager) fantastisk og så fremhæver den det lyserøde i læberne – det synes jeg er pænt til hverdag og et godt alternativ til de mere skinnende glosser. Min mand bruger dem også og siger at det er den bedste læbebalsam han nogensinde har prøvet. Den fås billigst her og koster små €5. Jeg plejer at købe 3-4 stykker, så jeg har et lille lager 🙂 Fragrancedirect har en masse andre lækre ting og jeg synes portoen er ok. Nogle gange kan man finde dem på Trendsales også.
Det andet produkt er en concealer fra Youngblood. Den er pebret, men ekstremt holdbar, rigtig nem at arbejde med og dækker rigtig fint uden at lyse for meget op, som fx YSL-concealeren gør. Den billigste mulighed, som jeg har fundet er Strawberrynet, hvor den kan holdes lige under 180 kr. Den koster væsentlig mere i danske forretninger.
Har I også ting, som bare er faste i jeres kosmetikpung?

Læs også:  Årets julebord

Del

12 Comments

  • june...

    Jeg er stor tilhænger af YSL-concealeren, men min hud er også det tætteste på gennemsigtig man kan komme.. 😀

    Det er meget svingende hvad jeg bruger af make-up, før i tiden gik jeg ikke ud uden sort våd eyeliner. Men i dag kan jeg sagtens gå ud uden 🙂 Men til hver dag har jeg for det meste bare min mineralpudder fra Laura Mercier, YSL- concealer om øjnene, mascara fra Dior (som er min sidste, pga de tester på dyr), også min browliner fra MAC…

    Og ellers er jeg MAC fan, både mht. til øjenskygger, våd eyeliner (holder 3 dage!), makeup fjerner, primer, browliner, pensler.. Så ender nok med en mascara derfra 🙂

    Så jeg tager gerne imod råd om fantastiske mascara, forhold til Dior Show 🙂

  • Lise Jørgensen

    I min make-up pung er der 3 øjenskygger fra MAC, to forskellige rouge fra MAC, to pudderbørster fra Nilens Jord og to øjenskyggepensler fra Nilens jord. En sidste ting jeg er meget glad for er min knaldrøde læbestift fra YSL, fandt den til 100kr og så blev den min. og så er den pæn både i farven og selve "bøtten" eller havd man kalder den 🙂
    Min yndlingsmascara gik ud af produktion for nogle år siden og det er endnu ikke lykkedes mig at finde en der lever op til forventningerne. Jeg har prøvet en pudder fra ELf, den er ikke lige den bedste, men jeg er generelt ikke så meget til pudder, fordi min hud tørrer fuldstændig ud af det… Concealer eller foundation bruger jeg kun når jeg skal til fest og har endnu ikke fundet den rette….
    Men de produkter jeg har nævnt, bliver og jeg er meget glad for dem alle..

  • june...

    Noget helt andet, du skrev for nogle dage siden at du elskede dyresmykker, edies eye har udsalg, hvor der er mange dyresmykker i blandt 🙂 Bare et lille tip!

  • Guapizimo

    Først og fremmest tak for tippet om den hjemmeside, den kendte jeg ikke.

    Min favorit pt. er min Urban Decay Naked Palette når det gælder min øjenskygge, men det er ikke hver dag jeg bruger den. Den ting jeg slet ikke kan undvære er min mascara!

  • Miss M

    Super indlæg:-)

    He he jeg er en pige som ikke ejer en make-up pung…. Men jeg går næsten aldrig med make-up. Når jeg en sjældent gang imellem har make-up på er det er altid MAC øjenskygge(kan godt li' at deres øjenskygger fås i alle mulige farver) og en DIOR mascara og lipgloss fra Lancome- hmmm er vist et mærkedyr som køber tryghed i de kendte mærker. Det er jo alle produkter som kan købes i diverse lufthavne… Og alle produkterne har jeg lært at kende ved at kigge på (læs – copy paste) mine veninders produkter….

    Til gengæld har jeg en stor kærlighed til neglelakke:-)

  • Hanne

    Jeg bruger kun mineral pudder fra I.D. Bare escentuals. Synes den er rigtig god. Bruger også deres multi tasking minerals, der dækker og virker lidt concealer agtig. Og så plejer jeg at bruge YSL concealeren, men jeg er løbet tør og leder efter et godt alternativ. Det kunne måske være denne. Fåes den kun i en farve?
    Jeg er meget glad for Dior show mascaraen, men synes næsten at Max Factors False lash mascara er ligeså god. Jeg skifter lidt mellem de to.
    Bruger så enten læbepomade fra EOS med mintsmag eller Smiths Rosebud salve – og nogle gange en gloss fra Chanel.

  • Nana

    Tak for tippet med salven – den må jeg bare prøve.

    Jeg bruger heller ikke specielt mange penge på makeup – men elsker Hypnose mascara fra Lancome, den er en sikker vinder til lange vipper. Og så bruger jeg en foundation, igen fra Lancome, om sommeren, da den dækker rigtig godt uden at være for tung – men deres farver er for mørke til min hud om vinteren, så der bliver det Max Factor.

  • Kira

    Mascara er det absolut vigtigste i min kosmetikpung! Alt andet kan jeg strengt taget godt undvære, men uden mascara ligner jeg bare en uden øjne. Sådan sat lidt på spidsen. 😉

    Salven til læberne, du nævner, har jeg aldrig prøvet, men nu har jeg set den rost så mange gange, så jeg må nok hellere få den prøvet af. Det går jo ikke, hvis jeg går glip af et lille vidundermiddel! 😀

  • Malsen

    Det er meget inspirerende at høre, hvad I hver især bruger og har som jeres faste produkter i makeuppungen – tak for inputs 🙂

    @June – Tak for tippet med Edie's eyes; jeg så dem godt, men jeg tror at jeg springer over, selv om kaninringen er vældig sød 🙂

    @Hanne – man kan få concealeren i flere farver, men strawberrynet har kun den ene. Hvis du søger lidt på youngblood, så er der flere danske firmaer der også sælger mærket og som har flere nuancer.

    @Emma – velkommen til 🙂