Min stil

My Look: Lux and budget

For et par dage siden (pre-pandehår og med bred udgroning), var det super godt vejr og fotografen var hjemme, så benyttede lejligheden til fotos i skarp solskin (deraf de mange panderynker ha ha), så jeg kunne vise et af mine udsalgskup – Monki cardiganen er seriøst et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort. Den er vamset, den er oversize, den er varm og den er stribet…..nå ja og så var den dyr. Meget dyr. Den kostede nemlig hele 60 kr.! Jeg har brugt den både som på billedet med lidt mili-detaljer og min Louis Vuitton Limelight clutch, men også over en maxikjole med ankelstøvler…er ret sikker på at den også bliver sådan en der bliver hevet frem i de tidlige kølige sommeraftener. Den er bare go’ er den. Herligt i øvrigt, når man kan kombinere lux og budget, synes jeg.
Og så er jeg faktisk lidt i tvivl om jeg har vist mine dogtags? Dem fik jeg i julegave af min kærestemand og på den ene står mit navn og adresse og på den anden står vores vigtige datoer; hvornår vi mødtes, hvornår vi blev forlovet og hvornår vi blev gift…..Nuuuuuur, det var seriøst en af de bedste gaver …ever! Fordi den var så personlig.

I love to mix lux and budget – this cardigan was bought on sale for about 6 gbp. I wore it together with my Limelight clutch from Louis Vuitton.


Læs også:  Sommeren der gik

6 Comments