Shopping og Inspiration

My Collection: Louis Vuitton Mini Tresor Trunk

Da jeg spurgte efter, om I havde nogle ønsker til indlæg, så var et af ønskerne at se mere fra min private Louis Vuitton samling. Det ønske vil jeg selvfølgelig gerne imødekomme, men jeg vil gøre det på den måde, at jeg viser en ting i ny og næ.
Det første jeg vil vise jer er en lille ting, som jeg er umanerlig glad for. Min mini Tresor trunk, som er en af de mindste “luggage pieces”, bruger jeg bl.a. til nogle armbånd. Jeg har måske vist et billede af den før, men den i så fald er det meget længe siden og der er kommet mange læsere til siden da.
Jeg ejer ingen andre kufferter eller trunks fra LV, selv om jeg ville gå meget langt for en dag at få en af de store trunks – gerne vintage, som skulle bruges som bord med en glasplade på. Men der er mange ting, som jeg hellere ville eje før sådan en, så det bliver en dag, når jeg vinder i Lotto 🙂
Ingen LV-post fra Malsen uden lidt historie. Mange opfatter det klassiske monogram, som indbegrebet af Vuitton, men faktisk er monogram canvas ikke det materiale, som firmaet startede med at lave kufferter i – det var det vi i dag kender som Damier (det ternede)…dog i en lysere udgave. Jeg har fotograferet nogle eksempler da jeg var i Asnieres, som du kan se her. Og i bloggens meget spæde dage, lavede jeg en liste over hvornår hvilke materialer så dagens lys – den kan du finde her.

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

Er hun ikke fin? (ja, det er en hun…..haha )

Sometime, I’ll show a piece from my LV collection and this is my Tresor mini trunk. She’s adorable!

22 Comments