Hjem og bolig,  Livet er en fest,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Flowers for me

Jeg kom hjem og fandt de smukkeste blomster, som stod og ventede på mig. Det er jo Valentines Day og jeg går all in på alt det der pladderromantik! Synes det er fantastisk. Jeg har faktisk også fået en gave (som jeg dog selv måtte købe hehe…..) og jeg har også fået en gave fra min skønne mutz. Lover at flashe gave fra kærestemanden senere i dag….Han er desværre ikke hjemme til at vi kan gå ud og spise eller noget, men på den anden side, med det vejr som foregår lige nu, vil jeg egentlig også helst bare være inde….han måtte dog godt være her. Det ville have været hyggeligt.
Faktisk har jeg også netop i dag vundet en konkurrence sammen med 5 andre heldige tøser her og i sidste uge vandt jeg sørme også her, så det går sgu’ meget godt 🙂 I’m on a roll!

Beautiful flowers awaited me at home today – Valentine’s Day and all 🙂 Hubby also gave me a present, which I’m gonna show you later. Also got a present from my mum and as a matter of fact, I also won a lovely competition today….and I won another one last week! Life is goooooood 😀

Edit: Jeg viser gaven i morgen….mit kamera driller grrrr…. Bær over med mig 🙂

Læs også:  Sysler i coronatiden

11 Comments