Min stil

My Look: My Favorite Cardigan (dagens)

Som jeg lovede i går, hvor mine indlæg mest handlede om kager og pynt, så havde jeg jo lige et par outfitbilleder klar til i dag. Faktisk er billederne fra fredag, hvor jeg kunne trække på min fotograf aka min mand (- og som i øvrigt er begyndt at blive ganske krævende….ret dig op….se til siden….prøv lige at…haha….det er da sødt). I øvrigt, så har jeg kæmpet lidt med det der udtryk “Dagens outfit”….det lyder underligt….og ikke særlig klingende, så fremover hedder mine outfit-posts “My Look” – er det ikke pænere synes I?
I øjeblikket er denne HM cardigan min all time favorite….den er varm, den er lang/kan bruges som strikkjole og frem for alt nude. I ved jo jeg er en sucker for sort + nude! Og så synes jeg egentlig at det tilføjer lidt ekstra feminint med en lille strømpe, som man kan se over ankelstøvlerne – så bliver det ikke for plain-jane. Disse er fra Friis & Co.
Vi (min fotograf og jeg) afprøver nyt pose…..den siddende….eller….ja, nå, det var lidt en kold fornøjelse for der skulle mange billeder til før at det ikke lignede at jeg bare var blevet fanget i en “nød-tisnings-situation” i en skov…if you catch my drift? 😉 haha….

Del

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

9 Comments

  • BetinApple

    åh hvor ser det fint ud! både billederne og outfittet. Måske man skulle prøve at få mandfolket til at tage billederne, han har tilbudt det før, og så kunne det være han ville holde op med synes jeg smiler falskt på billederne :b

    + det kunne give nogle lidt mere spændende omgivelser end det sædvanlige køkken.

  • Guapizimo

    Dejlige billeder og din cardigan ser super lækker ud!! Jeg kan godt forstå det er en favorit! Cool at din mand nu er så engageret i at tage billeder, jeg tror håbet er ude for at lære min mand det, så i stedet er det ældste barn begyndt at agere fotograf og hans synes det er vildt sjovt 🙂

  • Malsen

    I er jo de bedste! Sikke en flok dejlige kommentarer 🙂 Jeg skal hilse fra fotografen og sige tak for roserne 😀