Min stil,  Shopping og Inspiration

Detaljer fra i går….

Sko*Sonia Rykiel, Taske* YSL, Blondecardi*Tøj og sko, Tørklæde*Mango, Halskæde*Chanel

I går var jeg til en lidt uformel 50års fødselsdag, så jeg besluttede at hoppe i nogle af de nye ting og køre såden et “bow-tema”.
Desværre var der ikke rigtig nogle gode “full” size billeder, som blev gode, så det bliver i stedet et “Detalje-dagens” 🙂 Jeg havde en sort/grå/nude dag (igen igen) og havde de nye sko fra Sonia Rykiel på….ih de er fine! Vi er allerede blevet rigtig gode venner! Det var en rigtig hyggelig fødselsdag med familie og god mad. Nå ja, og så forærede min morfar lige min mand en tur til Tyrkiet (sammen med ham)…..De skal afsted i september – spørg liiige om jeg er misundelig! Jeg vil da heldigvis også meget hellere være herhjemme og hoppe svedig rundt i fitness, ja jeg vil! Fnys!

Del

Læs også:  Sommeren der gik

5 Comments

  • Echos

    Fine detaljer, skoene ser rigtig finde ud 🙂

    Jeg ville høre om du fandt nogle billige træningssko? Jeg er på jagt efter nye løbesko og synes kun jeg kan finde halvdyre modeller, så det kunne være du fandt noget billigt på nettet 🙂

  • Guapizimo

    Rigtig fine detaljer, jeg er (selvfølgelig) vild med tørklædet! Er det et nyt et? Jeg mener faktisk at have set online hos Mango at de har leo-tørklæder i deres efterårs-kollektion.