Shopping og Inspiration

Meloner og blonder – et par nye køb

Da jeg var ude og shoppe efter fitnesstøj i går, hoppede jeg lige ind i Tøj & Sko for at købe nogle strømper. Kom dog ikke ud med strømper, men i stedet den fineste nude blondecardigan med korte ærmer og lidt lange “snipper” foran – den er i den blødeste blonde og jeg tror den bliver fin til rigtig mange ting – hvis ikke, ja, så kostede den kun 129 kr. så det kan jeg godt leve med.
Den melonfarvede sommerkjole var sat ned med 70% i NoaNoa, så selvom sommeren umiddelbart er lidt på standby lige nu, så skal den nok blive brugt – om ikke andet så til næste sommer.

Har lige fitnisset den i to timer (2 hold i træk) – det var super sjovt og giver altså bare så meget god energi. Nu står den på lidt mad og en god film tror jeg!

Ha’ det! 🙂

Del

Læs også:  Sporty er cosy

4 Comments

  • Katja

    du' da sej, Malsen.. det eneste motion jeg har fået er cykelturen ned efter en kage i dag 😀

  • Mille

    Hvor er de bare fine!
    Må jeg ikke spørge dig, hvor du har fundet din "Følg mig på faceBook"-knap, til højre i bloggen? Jeg kan simpelthen ikke finde en der både ser ordentlig ud, og som ikke fortæller mig at jeg har ~40.000 følgere 😀

    Mille.

  • Malsen

    Tak, Pernille 🙂

    Tak Katja – det er sgu' nu det er nu! Og når man har et par veninder, som man kan gå sammen med, så er det altså lidt nemmere at komme afsted 🙂 Er ikke sikker på at jeg havde haft rygrad til det, hvis jeg skulle alene….

    Mille, hvis du klikker på den der "Facebook socialt plugin" oppe på min kasse, så burde du komme dertil, hvor jeg har hentet min….. 🙂