Louis Vuitton,  Ønskelisten

I september……

            (Fashionphile)

I september bliver Neverfull-modellen føjet til listen over tasker, som man kan personalisere i det program Louis Vuitton  kalder “Mon Monogram”. Jeg har før plapret om det her, her, her og sørme også her.
Jeg har i de indlæg snakket meget om, hvor gerne jeg ville have sådan en fætter, men så hørte jeg tilbage i marts at Neverfull også ville komme og så besluttede jeg mig for at vente.
Indmaden i tasken bliver matchet sådan at den får én af de farver, som man også vælger udenpå – nice! Jeg overvejer stadig den turkisblå og så pink – indvendig skal den så være turkis. Jeg er godt nok ikke kommet et suk videre i forhold til, hvilke bogstaver jeg skal have på….eller tal for den sags skyld, men jeg overvejer at nøjes med et “M”.
Neverfull er i øvrigt verdens mest praktiske og rummelige taske og så er den til at have med at gøre rent prismæssigt også.

Del

Læs også:  Sådan rengør du din Louis Vuitton Monogram Canvas taske så den ligner en million igen

3 Comments

  • Emily Salomon

    Shit hvor er de fede!!! Er ellers slet ikke til LV logotasker (kufferter er selvf en anden sag, hehe), men det her er jo for tjekket! Er vild med idéen om at man selv kan sætte sit præg på dem og dem på billedet er for tjekkede.
    Tasken bliver en helt anden, virkelig fedt og opdateret udtryk – den kan jeg godt forstå du gerne vil have 😉

  • Sol

    Er enig med Emily!! 🙂 De er lækre. Du skriver at de er til at komme i nærheden af, jeg bliver simpelthen lige nød til at høre hvor meget man skal af med, hvis man skal have fingrene i sådan en? 🙂

  • Malsen

    Ja, ikke? Det er da fedt at man på den måde kan gøre tasken til sin helt egen. 🙂

    Sol, jeg regner med at de kommer til at lægge på omkring 4500-5500, men når jeg kender prisen helt nøjagtigt, så skal jeg nok lige skrive den…Der er jo 3 størrelser i Neverfull, men jeg tror jeg vil vælge mellemstørrelsen.. 🙂