Shopping og Inspiration

Valentine Give Away! Til dig fra mig…..

Jeg er pladder-romantisk. Så er det sagt. Førhen “fejrede” vi ikke lige Valentine’s herhjemme, men nu er det sådan en fast love-ting på lige vilkår med årsdag osv.
Men Valentine’s er jo ikke kun for ens kæreste eller mand – det er jo bare en dag, hvor der er ekstra mulighed for at udtrykke kærlighed; og kærlighed har mange niveauer. Så derfor vil jeg da lige smide en lille konkurrence på bloggen. Lidt love til mine læsere :o)
Der er kommet mange til – flere end jeg havde regnet med på så kort tid og jeg er meget taknemmelig for, at I vil læse mine skriblerier. THANKS!

Jep! Nu til konkurrencen…..du kan vinde en pakke med hele 4 stk. Fruit&Shine lip color and gloss fra Nivea Beauté. Næstefter mine glosser fra Chanel, er disse faktisk mine yndlings og jeg må ty til Ebay for at supplere op….det er ikke lykkedes mig at finde dem (i de farver jeg vil ha’) i lang tid herhjemme.
Det gode ved dem er, at de er meget fyldige/tykke i konsistensen, så de snasker ikke og så er der lip color i den ene ende og gloss i den anden ende og det hele dufter svagt af frugt! Simpelthen. Og man kan bruge color eller gloss sammen eller hver for sig….lige som man lyster.
Farverne er alle i den røde skala, men forskellige. Bare lige så det er på plads, så er der ikke tale om en sponsorgave eller noget….det er en gave ganske fra mig til en af jer :o)

Så er du en af mine faste læsere (enten via boksen ude til højre, en eller anden reader, bloglovin’ eller hvad ved jeg), så er alt du skal gøre, hvis du vil vinde sådan 4 banditter her, er at smide dit navn og din email i kommentarfeltet sammen med svaret på et rigtig rigtig rigtig svært spørgsmål:

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

Hvilket designerbrand er mit yndlings? :o)

Vinderen udtrækkes på næste søndag og offentliggøres her på bloggen.

Pøj pøj….og glædelig Valentines dag!

  

Sorry, foreign readers, but this give away is only for Scandinavian readers because of the content (liquids you know…). I’ll make another give-away soon for you to participate in too. 🙂




Del

21 Comments