Min stil

Søndag, dagens og en……fugl // Sunday, today's and a…..bird

For at starte med det sidste! Jeg er skrækslagen – virkelig – for fugle!
Nu er pulsen dog faldet lidt til ro igen, men for mindre end 20 minutter siden, jagtede jeg rundt med kost og avis (forestillede mig at jeg sådan kunne verfe den ud med avisen) for at få en ubuden gæst UD. Satans til djævelskab…..den var ualmindelig egenrådig og havde bestemt ikke tænkt sig at forføje sig. Men heldigvis fløj den ned i en spand, så jeg kunne smide noget over og så tømme spand og fugl ud. ADVR! Og jajjajaajajaja…..grin bare. Men jeg er så til gengæld ikke bange for edderkopper :o) krible-krable….jo lidt måske….kommer lidt an på størrelsen……faktisk….nok.

Nå, men så var der jo også det der dagens……fødselsdag i går. Blazer ukendt….mindst 10 år gammel (?), HM box-shirt, flettehalskæde, armbånd som jeg vandt og fortalte om i går og Alexander McQueen leggings. Wedges fra Defeeter, som i øvrigt er ufattelig nemme at have på. Første gang jeg havde dem på var 12 timer i streg….no problemos.

Nu er det bare med at nyde søndagen og Valentine’s…..have a happy out there :o)

I’m really extremely afraid of birds and I’ve just spend a lot of time trying to get one out of my house. Wasn’t easy, I’m telling you! But….now….it’s out and I’m breathing normally again :o)
Yesterday I went to a birthday party…..wearing this. McQueen leggins and HM box shirt…..oooooold blazer and the bracelet I won an which I told you about yesterday. Wedges are from Defeeter and too comfy. Nice!
Have a great Sunday and Valentine’s. 

Del

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner