Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Snowy Copenhagen – A day out with a friend

I dag tog jeg til København et smut for at mødes med en god veninde. Faktisk, så har vi aldrig set hinanden, men har lært hinanden at kende gennem Trendsales for ca. 3 år siden. I dag havde vi så endelig muligheden for at mødes og det var super hyggeligt. Hun og jeg har en fælles passion for LV, så vi smuttede selvfølgelig ind forbi for lige at snuse lidt…..

Forinden havde jeg været lidt rundt på halv udsalgsjagt efter et par brune militærinspirerede støvler, men jeg synes ikke jeg havde heldet med mig. Kender I ikke det med at man har det perfekte par i hovedet og så finder man bare aldrig det der ligner. Til gengæld havde Chanel et par støvler på udsalg, som jeg blev helt dårlig efter, men men men…..det er sparetider. Ak.
Måske ender jeg med at nappe de her lidt rå støvler…ved ikke helt.

**

Met up with a good friend today – we’ve actually never seen eachother face to face, but have been writing mails for the past 3 years! Today we had the chance to meet and so we did. It was great!
Also spend some time sale hunting for a pair of brown military inspired boots, but didn’t get lucky….now I’m considering the boot on the pic – they’re quite nice I think…..

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

4 Comments