Tynde armbånd til minimalistisk stil

Tilbage i maj fotograferede jeg disse smukke armbånd på et showroombesøg. Jeg tager billeder til inspiration og mulige indlæg rigtig ofte, men faktum er at langt de fleste ting aldrig når længere end min kamerarulle. Og så er der ting der brænder sig fast. 

   
  

Jeg er ekstremt glad for enkle smykker så forelskede mig på stedet da jeg så armbåndene fra Enough. Mit absolutte yndlings er det med hjertet og jeg ville gerne have et i både guld og sølv. Jeg ville bruge dem sammen eller alene eller i kombination med mange af mine andre tynde armbånd. Synes det ser lækkert og casual ud med mange sammen. 

Der er også lange kæder som er mindst lige så enkle og smukke. Suk altså. 

Der fås en del andre designs og priserne er ganske rimelige, synes jeg. Se hele udvalget her.

Er de ikke smukke?

This entry was posted in Considering, cravings, Inspiration, Jewelry and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Tynde armbånd til minimalistisk stil

  1. De er også bare så fine, har også lige fået dem på hjernen 🙂

  2. Sascha says:

    Rigtig fine!

  3. Altså, hvor er de bare flotte! Elsker at de er så super simple.

Comments are closed.