diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge d. 24. december: Ilse Jacobsen Loungewear

Ilse jacobsen
Jeg er sikker på, at nogle af jer må have spekuleret på, om ikke snart yndlings-Ilse gemte sig bag en låge og ta-da-daaaaaa her er hun så! 🙂 Denne gang i form af et skønt og lækkert sæt i det blødeste velour .. det perfekte loungewear sæt. Perfekt til at slappe af i efter nytår, perfekt til de afslappende stunder og perfekt til at alligevel at se chic og fin ud, selv om det er behageligt, som bare pokker!

I aften går det løs med en masse julehygge i de fleste danske hjem og jeg håber, at I alligevel kan nå at deltage i konkurrencen her. Ellers er der stadig de næste 5 dage at gøre det i – sidste chance er nemlig d. 29. december.
For at deltage og vinde dette skønne Ilse Jacobsen sæt, skal du følge min blog på bloglovin’ – det gi’r god julekarma og derudover, skal du fortælle os om den ultimative hyggestund, som du kan forestille dig i ført dette skønne sæt.

Nyd dagen, nyd aftenen, nyd hinanden <3 Jeg tjekker ind lidt senere med en personlig julehilsen 😉

STORT tillykke til Lullumut! Og et stort tak for jeres fantastiske deltagelse i kalenderen 🙂

Læs også:  Blødt og lækkert både inderst og yderst

104 Comments

 • Andrea b

  Det er pænt!
  Vil gerne sidde i det og drikke rødvin, stene serier og modtage fodmasage fra min søde mand;)

 • Mayer

  En frostklar og tidlig søndag morgen, hvor sneen daler stille ned og jeg hygger sammen med min søn og mand 😉

 • Helle Rick

  Efter en lang og stresset arbejdsdag, er det skønt at hoppe i et sæt der ikke strammer nogen steder og smide mig på sofaen med et ugeblad og bare drømme hen. Selvfølgelig sammen med en stor kop kaffe. Elsker bløde pakker <3 Glædelig jul

 • Connie A

  Ville være rart med det lækre sæt lige nu ☆ ligger i sofaen med brændeovnen igang, glad for man ikke er ude i regn og blæst, og ser julefilm ☆
  Elsker lækker og afslappende tøj når jeg ef hjemme ♡
  Med ønsket om en glædelig jul med masser af hygge ☆

 • Maria Storm

  Det kunne da ikke være mere perfekt.. Mit hyggetøj består af et par slidte, plettede jogginbukser og min mands gamle løbetrøje.. Not sexy 😀
  Ultimativ hyggestund vil foregå på sofaen med nybagte boller, en masse god ost og pølse, varm kakao, min dejlige mand på den ene side, min kat på den anden og en god serie i tv’et. Ren hygge!

 • Monica Figgé Jensen

  I sofaen med min mand og lille søn på en kold dag og bare putte og hygge med en god film 🙂

 • Betina

  Når hjernen er koblet helt af, tv´et er tændt, der står en stor skål chookolade foran mig og jeg ligger på sofaen og alskens dårligdom er glemt for et stykke tid.

 • Signe Sahlgreen

  .. Når jeg skal tulle rundt i sættet derhjemme mens jeg ser julefilm og nyder mine fridage 🙂

 • Mette Glerup Kristensen

  Den ultimative hyggestund er julemorgen, hvor træet, lyset og alle gaverne nydes fra lænestolen, med en dejlig kop the i hånden <3

 • Heidi Skjernø

  Forestiller mig at det er perfekt til hygge weekender uden 1000 aftaler i januar måned – i sofaen med en god bog og ren afslapning;-)

 • Camilla MV

  Jeg ville (bl.a) bruge dette lækre sæt, når jeg skal på den årlige tur i sommerhus med mine veninder – traditionen lægger op til en hel weekend i ført nattøj, og så bliver der drukket rødvin og snakket i et væk <3

 • Sabina

  Jeg kunne bruge det på SÅ mange måder! De lange weekender jeg arbejder ekstra på arbejdet ville det være en klar vinder!

  De lange løbeture når jeg besøger familen og svigerfamilien.

  Når jeg hygger med iPad foran pejsen ved mine svigerforældre. Ville være perfekt at hoppe i når jeg står op ved dem – er ikke god til at hoppe i jeans så snart jeg vågner 😀

  Just to name a few haha.

 • Maria Ørum

  Jeg tænker søndag, gåtur i skoven hjem til pejsen, en god film i tv og masser af kaffe og guf 🙂

  Rigtig glædelig jul til alle

 • Stine B

  Søndag med kæreste, sofa, dyne og gense en masse afsnit fra serien twin peaks, efterfulgt af dejligt hjemmelavet comfortfood i form af ossobuco med et glas lækkert rødvin i stearinlysets skær 😉

 • Metteline

  Jeg ville iføre mig det skønne Ilse-sæt og kravle op i sofaen og putte mig under en plaid med min mand og se et par (eller 5) afsnit af Dexter eller Breaking Bad. Og nok også spise et par ( eller 5 – igen) stykker konfekt 🙂

 • Kira

  Jeg kunne godt se mig selv i dette fantatiske sæt en afslapnings weekend på den efterskole jeg starter på efter sommer ferien 🙂

 • Sisi

  En aften som i går – med kalenderlys, lyskæder, julemusik og gaveindpakning 🙂 Eller, 1. januar, med træt hoved og trætte fødder dagen derpå.. Og så alle andre dejligt afslappede aftener resten af året! God jul, og masser af god julekarma!

 • hellep

  Dagen efter dagen altså den 25, hvor man kan sidde og nyde alle gaverne over et glas gløgg og resterne fra julemiddagen. Mens ungerne leger, spiller….alle hygger sig bare!! god jul og et5 lykkebringende nytår!!

 • Heidi

  Dette sæt ville passe perfekt til årets første dag 2014 hvor jeg skal tilbringe den med gode film, varm kaffe og købemad som indtages i sofaen.
  Glædelig jul til dig søde og dine kære.
  Knus Heidi

 • Pia Eriksen

  Den ultimative hyggestund må være 1. juledag i sofaen, under et tæppe, med slikskålen og ris ala manden indenfor rækkevidde ligesom fjernbetjeningen og en bog. God jul

 • Maria Seidelin

  Faktisk lige nu – når jeg sidder her i sofaen med Bastian <3 Jeg er dog syg – men idag er en helt speciel dag – det er 5 år siden vi fik besked på fertilitetsbehandlingen lykkedes og ud af det kom Bastian <3 Jeg sidder med computeren og han med iPad – det er så hyggeligt at sidde sammen <3 David vimser rundt og er ved at lave frokost til os – DET er lykken, smurt ind i hygge <3

  Kh Maria Seidelin

 • Maja K

  Siddende ude på min indglaseret altan, i min gyngestol med et lækkert tæppe – med tid til at kigge ud over vandet og nyde en kop lækker te 🙂 Glædelig jul!

 • lissen andersen

  Hej!! Det skal bruges i weekenden, hvor man går rundt om morgen og laver morgenmad,høre Mads og monopolet i radioen, og bladre lidt i avisen. Bagefter i sofaen til en dejlig film eller Shanes forunderlige verden, med en kop the og et slumretæppe!!!

 • Katrine Gunnersen

  Desværre var jeg ikke iført det fine sæt i morges, men der havde jeg den ultimative hyggestund med mine to dejlige børn. Den lille sover ved mig i dobbeltsengen og faderen i stuen for tiden – vi synes ikke der er grund til to forældre som er natteravne pga. 5 uger gammel søn. Min datter vågnede så kl. 8 ca inde på sit værelse og kaldte på sin mor, som også lige var vågnet, og så fik jeg hende ind i sengen til mor og lillebror. Og IH(!) hvor hun nød at få lov at ligge mellem mor og lillebror. Kys og kram til bror og mor. Og lillebror var også meget opmærksom på hende. Er sikker på de bliver gode venner (og til tider uvenner) når de bliver større.

 • Jenny C.

  det må være hjemme hos mine forældre foran kaminen med et glas rødvin <3 krydser fingre! god jul!j

 • Marlene Høj

  Det må være i sofaen med et dejligt lunt tæppe, en rygende varm kop kaffe og en god bog (ingen børn hjemme selvfølgelig, så jeg kan lade mig opsluge af bogen!).
  Glædelig jul!

 • Gitte Meier Nielsen

  sikke et lækkert sæt , jeg ville føle mig som en million i det sæt, kunne forstille mig at bruge det til hverdag, men ikke mindst at blive forkælet af min mand med massage, rødvind og lidt til den søde tand. imens vi sidder og slapper af når mindste musen er kommet i seng

 • Annette

  I min familie har vi en tradition som er at første juledag holdes hjemme, helst i pyjamas hele dagen. Jeg tror nu dagen vil være lidt hyggeligere i sættet fra Ilse Jacobsen…

  Glædelig jul

 • Tina Hoffbeck

  Glædlig jul til alle derude:-)

  Kan forestille mig selv iført sættet henslængt i en lækker og comfortabel lænestol foran pejsen på et luksus ophold på et af vore danske slotte eller Herregårde.
  Jeg har brug for at sidde der i sættet foran pejsen, da min dag har været meget aktiv med gåture i den smukke danske natur, trænet i fitnesrummet, svømmet i poolen, fået en god massage, spist lækker gourmet middag…………….og ja så er det jo klart, at jeg får brug for at iføre mig det dejlige sæt og henslænge mig i lænestolen ikk??

  Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 • Karina

  Årh. Bare mig – alene hjemme, dejlig varm Chai the, en god lydbog i ørerne og gang i strikkepindene. Det drømmer jeg om meget mere tid til !!

 • Trine

  På sofaen med en kop varm kakao med flødeskum, lakridser, én dyne og min dejlige mand, så bliver det ikke bedre!

  Rigtig god jul til dig og dine:-)
  Kh Trine (Trinestevn (a) yahoo . dk)

 • Jane Rønsted Tvede

  elsker 1 juledag det har altid været vores nattøj dag med film og hygge <3 ren afslapning <3 <3
  glædelig jul til alle

 • Katrine S.

  Åh, det er det perfekte sæt at iklæde sig, når der skal slås mave til gamle film oven på ædegildet her i julen 🙂

  Rigtig god jul!

 • Mai Odgaard Petersen

  Good God. Ultimativ hygge for mig er vist, hvis jeg kan slænge mig i sofaen med strikketøj, te eller en god kopkaffe og med fusserne plantet på skødet af min mand. Aah.

  Glædelig jul!

 • Birna Lambaa

  Jeg forstiller mig, at jeg sidder i sofaen under et tæppe, men levende lys og en kop kakao – imens stormen raser udenfor. Selvfølgelig iklædt dette skønne sæt ❤️

 • Trine Borup

  En lørdag aften alene hjemme, med en slikskål til den ene hånd og fjernbetjeningen i den anden! 🙂

 • Anette Sidor

  Hyggestunden med kæresten liggende i den anden ende af sofaen og to katte der gør deres bedste for at finde den optimale soveplads

 • Kristina K

  Jeg vil sidde i sofaen med en stor kop te og nyder freden og roen, men sunger leger sammen i fred og fordragelighed med deres julegaver.

 • Lullumut

  Glædelig jul søde, også til din lille familie 🙂
  Vildt fint sæt, det må gerne erstatte mit 10 år gamle sæt fra Føtex 🙂 Jeg skal slænge mig sofaen i det og se tonsvis af gode film 🙂

 • Lene Bringsjord

  ÅH, når jeg har bagt en hel dag og jeg trænger til at nyde en kop te og min yndlingsbog vil jeg krybe i det skønne sæt og bare slappe totalt af –

  smil Lene

 • Pia Rotbøl

  Ungerne er puttet, madpakkerne smurt, og manden og jeg sidder i sofaen med benene oppe, og ser en god film sammen 🙂

 • Emillia Mølgaard

  Jeg kunne forstille mig, en dag lige efter træning, sikkert mit dans, bare smide mig i sofaen, hive dynen langt op over mig, og se TV. Selvfølgelig med bukserne på, og hættetrøjen åben. Jeg ville sætte mig til at se Pretty Little Liars, eller Gossip Girl. Og så ellers erklære at jeg er den eneste i hele verden.

 • Rikke FM

  Jeg skal sidde i vores læse/hyggehjørne med stearinlys på bordet, en god bog/blad/strikkrtøj en god kop kaffe, mens ungerne leger og hygger.

 • Annesofie Kjeller Larsen

  Det er det perfekte lørdags-hygge-sæt! Jeg elsker Lørdag formiddag, som oftest indeholder en god portion hygge og afslapning i morgenkåbe og selskab med, “Mads og monopolet”, kaffe i store mængder, blog læsning og fb surfing:)

  Alle ønskes en dejlig juleferie

  KH

  Annesofie

 • Bolize

  Ahhh …
  At sidde henslængt i min store ynglings lænestol
  med dejlige dagdrømmerdrømme,
  og kikke på feen, der sidder på kanten af mit kaffekrus og smiler.
  Hun er dybt misundelig på det lækre sæt fra Ilse Jacobsen.
  Tiden står stille i den varme og trygge stue – total hygge ♥

 • Bit Eriksen

  Perfekt hygge sæt til afslapning i sofaen. Eller perfekt til søndagens undervisningsforberedelse ;0)

 • Christina

  Jeg ville sidde i sofaen og amme min 4 mdr gamle datter og se på storebror på næsten 2 lege med sin nye Duplo traktor. alt i mens min mand laver aftensmad i køkkenet. Ren familieidyl 🙂

 • Louise FB

  Hvilket lækkert hyggesæt, som jeg er sikker på ville være være helt fantastisk at tage på efter en rigtig lang blæsevejrsgåtur i Søndermarken. Så kan man krølle sig sammen i sofaen med en kop te, en god bog og kæresten lige ved siden af. Aaaaaaahhhhh…
  Rigtig glædelig jul til dig og dine…

 • Jytte

  At sidde i min bedste stol med benene oppe og se de bedste film iført dette lækre sæt tøj– det håber jeg vil ske for mig <3

 • Maria Møller

  Jeg vil have det på imens jeg sidder og er kreativ ved mit skrive bord! Og med Jake Bugg i ørene og en kop kakao i hånden bliver det ikke bedre 🙂

 • Anette Dahl Povlsen

  En rigtig vinterdag hvor man ikke skal op og på arbejde og have børn i skole , der ville jeg elske at i føre mig sættet 🙂

 • Rie L

  Åhh jeg elsker hygge og det dertilhørende tøj, hvor dette jo er helt perfekt 🙂 den ultimative hyggestund for mig er en weekendmorgen helt uden planer hvor man vågner med overskud.. Ifører sig sit hyggetøj, sætter et blødkogt æg over, snitter lidt frisk frugt og laver en dejlig kaffe.. Og så med dynen og min kæreste under armen, ind i sofaen og på med en god serie – en lille lur engang imellem og ellers bare stearinlys og masser af kærlighed 🙂

 • Lis Vinter

  Efter en hel uge med gæster – slapper jeg af i dag – hårdt tiltrængt !
  Glædelig jul og godt nytår !

 • Line M.

  Min ultimative hyggestund må være som den er lige nu: Jeg putter under dynen på sofaen med mine små hunde omkring mig efter et par travle juledage. Dagen tilbringes med blog-læsning, hyggeligt tv og masser af lækker kaffe. Det eneste der mangler er bare det lækre sæt 🙂

 • Pernille E.

  Det ville være perfekt her i juledagene, når der skal samles julegaver/leges med julegaver, spilles spil og hygges 🙂

 • Baysen

  Jeg ville bruge det hver dag, men jeg tænker, at sættet ville være perfekt i juledagene mellem julefrokoster og pænt tøj. Det ville være perfekt til hyggeaftener og -morgener på sofaen med en god film i fjerneren 🙂

 • Lis Vinter

  Søndag morgen – at stå op og ingenting skal – gå i bad og i sådan et hyggelig sæt – så er der hygge den halve dag med kaffe og rundstykker m.m.

  Glædelig jul og Godt nytår !

 • Camilla K. Olesen

  Sådan et smukt sæt fortjener mange ultimative hyggestunder. Den absolut bedste må dog være de dage, hvor man ikke skal noget, og hvor man blot gemmer sig i sit loungewear på sofaen hele dagen, kun afbrudt af gode film og kissemisseri med kæresten <3 Jeg har et par slidte grå everlast sweatpants, som min kæreste ofte truer med at brænde, fordi de er så LIDT flatterende. Såfremt jeg vinder ovenstående, så får han lov! 😉

 • Marina / cand.mor

  Jeg ville give dette hyggesæt til min mor. Hun både fortjener og har behov for lidt hygge. Og hun elsker Matador (også før hun blev mormor), så jeg kan lige se hende for mig med benene oppe i sofaen, lidt rødvin on the side og så afsnit XX af Matador på Blueray’en.

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Det kan siges med 3 ord: KARBAD-SOFA-DYNE 😀 Det er ultimativ hygge for mig, og så også lige en god film i fjernsynet og vores 2 katte, der sover ved siden af mig. Lidt rusk og regn udenfor gør heller ikke noget 🙂

 • Louise T.

  Min bedste hyggestund er efter badet efter aftenens løbetur at putte i sofaen med en velfortjent kop te og den sidste af aftenens hygge 😉

 • Birthe Rostgaard Nygaard

  I min seng i stuen, hvor mit liv leves efter operationen for cancer. Nåede lige hjem fra hospitalet til juleaften. Nyder samvær med min familie, venner og familie enten fra sengen eller den gode stol.
  Når nu det ikke kan være anderledes, ja så er det hyggen i år. Nyder at høre god musik, se en film ind imellem gæster.
  Det vil være lækkert med noget flot hyggedress. Lækker præmie ihvertfald.

  Rigtig godt og helsebringende nytår
  Fra Birthe R. Nygaard.

 • Linda J

  Ingen tvivl om at dette dejlige sæt hurtigt kunne indtage pladsen som yndlingssættet – min julehygge er gået med ekstra arbejde, men jeg tager revance senere, så skal der hygges med gode film, et enkelt glas rødvin,op med benene og godt klemt ned i sofaen

 • Katrine K

  Jeg ville gerne have sættet på til en hjemmehyggedag med min datter 🙂
  Lidt god mad, nogle snacks og en hyggelig film i fjernsynet eller på DVD 🙂

 • lone kruse fuglsang

  ville være så lækker med sådan et flot sæt, ville bruge det hver dag når jeg kommer hjem efter mine lange gåturer med hunden, her hvor jeg bor er der blæst og regn og så ville det være dejligt at kunne forkæle sig selv med sådan et lækkert sæt, ønsker alle et lykkebringende nytår <3

 • Milana - TastyPrettyThings

  Det er det helt perfekte hyggeoutfit til weekenderne, hvor man endelig kan slappe af. Generelt kan jeg godt lide at bruge weekenderne derhjemme på hygge efter en travl arbejdsuge, så det ville være helt perfekt 🙂 Følger dig 🙂

 • Kirsten Aakerman

  En god film og en god kop the .Men kunne nu godt tror det var et sæt man kom til at have på til mange andre hyggedage .

%d bloggers like this: