Nyt Daniel Wellington ur

Mange af jer har gennem tiden rost mit ur fra Daniel Wellington. Jeg er også virkelig glad for det og har nærmest skambrugt det. Nu er der imidlertid flyttet en lillesøster ind, som er lidt mindre og med feminine sten i urskiven. Metallet er ‘rose gold’, som jeg tænker kommer til at matche min kommende vinterblege hud rigtig fint.

Der er også en lille treat til jer – I kan nemlig få 15% med koden ‘malsen’ ind til og med oktober. Se hele udvalget her.

20130910-231611.jpg

Uret er givet til test

This entry was posted in Accessories, All posts, New buys. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nyt Daniel Wellington ur

  1. Guapizimo says:

    Hvor er det smukt, enkelt og stilrent på samme tid og så kan jeg godt lide de små sten i urskiven.

  2. Hvor er det flot Malsen..
    – og det har da den perfekte størrelse til din arm… så fint!

  3. Det er bare så fint og feminint 🙂

Comments are closed.