Shopping og Inspiration

& other stories

& other stories
Det er jo i dag, at det meget omtalte nye mærke “& other stories” (H&M’s luksusmærke) åbner dørene til webshoppen. Den fysiske forretning på Amagertorv åbner først i næste uge – d. 15. marts.
Jeg har selvfølgelig også lige været forbi og snuse for at finde lidt favoritter. Halleluja, der er mange gode sager! Kjolen med print er SÅ smuk og kan dresses op og ned på utallige måder. Den fine cardigan er helt enkel og så alligevel ikke med den smukke ryg. Sandalerne tænker jeg at man kan bo i og er vild med de seje loafer-detaljer foran og sidst men ikke mindst, så er jeg vild med fingerringen, som både er enkel, rå og minimalistisk.

Priserne er helt ok, synes jeg. Lægger sig umiddelbart lidt op af Cos’ priser. Se hele webshoppen her.

22 Comments

%d bloggers like this: