Ønskelisten,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Nelly Issue 1.3 // Presskontakterna

Der er virkelig nogle gode grunde til at tage rundt til de forskellige PR-bureauer på pressedagene. Udover at det naturligvis er drønhamrende hyggeligt at ses med andre bloggere, lære nye mennesker at kende og derved få skabt nye relationer, så er det jo primært pga. tøjet, skoene og alle de fine accessories at jeg kommer.
Når man “arbejder” så meget online, som vi bloggere jo gør, så er det nemlig ekstra rart at få mærket ordentligt på tøjet, for det er ikke altid at et modelfoto eller packshot fanger mig, når jeg ser det i en webshop og man kan jo heller ikke fornemme kvaliteten bag skærmen. Er sikker på, at I alle sammen ved, hvad jeg mener. Der er bare noget ekstra rart ved at kunne mærke (og måske prøve) ting på i virkeligheden.
Da vi var forbi Presskontakterna, hvor smukke Maria i øvrigt arbejder, blev jeg fanget af mange virkelig lækre ting, men mest overrasket blev jeg over Nelly’s “Issue 1.3” linje. Kvaliteten var overraskende god i forhold til priserne (fx 399,- for en sweatshirt) og så faldt jeg for de afdæmpede trends, som afspejlede sig i de forskellige styles. Allerede nu er der en del online, som jeg godt kunne tænke mig (støvlerne herunder fx….de er desværre bare væk i min størrelse), men der er også et par sweats og striksager. Af det nye, som kommer, ville jeg gerne have fingre i de to styles på collagen – den lyseblå strik og de super cool bukser. De er SÅ labre! 🙂

Læs også:  Den perfekte gave

17 Comments