Shopping og Inspiration

Aagaard


Jeg kan godt se på besøgstallene, at mange er på ferie, men I som trofast klikker ind og læser med, skal da ikke snydes for indlæg, så helt sommerferie holder jeg altså ikke fra bloggen. Måske bliver der lidt lidt senere, men først engang i september tror jeg.
Vil lige vise jer et vaskeægte udsalgskup fra Aagaard – dette armbånd pryder nu med al sin enkelthed mit ene håndled og det til den smukke pris af bare 150 kr. Nedsat fra 950 kr. så jeg er ret godt tilfreds!
Nu har jeg valgt at lave billedet sort/hvid, men metallet er rhodineret (tror jeg det hedder)/ mørkt sølv og stenene er sorte, hvilket matcher læderremmen rigtig fint og toner det meget ned. Tænker at det også egner sig til at blive kombineret med alle mulige andre armbånd til en ordentlig omgang arm candy!
Der er flere smykker jeg gerne ville have fingrene i – bl.a. nogle fine ørestikkere, men jeg holder mig i skindet i denne omgang. Udsalget har været dyrt (….hihi…spøjst at det ender med at blive det), men jeg har jo også skulle ekvipere både lille-Cookie og mig selv 😀 Jaja, undskyldninger er der nok af, ikk’ 😉
Hvis du selv vil se på Aagaard-herlighederne med gode besparelser, så er det her det sner.

(der er gjort brug af affiliatelink i teksten)

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

22 Comments