Min stil

Weekend snapshots (outfit)


Jeg har samlet lidt snapshots fra weekenden af forskellig kvalitet – nogle fra iPhone og mystisk belyst prøverum hos HM, men det giver sikkert et ok indtryk alligevel.
Jeg fik dejlige adventsgaver (af både mine forældre og min mand)! Fik både Dennis Knudsens lækre bog og et Cliniqueprodukt jeg har ønsket mig længe. Spiste derudover syndig flødeskumskage og en masse mandariner efter en hyggelig men ikke særlig udbytterig shoppetur med min mor – missionen var julegaver og kom hjem med indpakningspapir, en prøveparfume fra Prada og en mundblæst lyserød glasgris?! Hmm….
Forevigede mit outfit med “ny” sort cardigan fra Sonia Rykiel, som jeg købte 2nd hand af søde Trine og som har hængt på mig lige siden. I skal se den bedre en dag, men det er den her med pailletter i lommerne.
Fik brugt mine nye slangeøreringe fra Jane König (som en læser mente lignede sædceller..hihi..), smed Essies “Licorice” på neglene og fik sørme også nappet et Style Butler tørklæde fra min mor. Altså, der er jo stjerne på! Helt ærligt…..det skal det ikke bo hos hende 😉
Sidst men ikke mindst, så kom der lidt mere jul i hytten……søde små pink julestjerner. Overvejer, hvilket år de blev splejset, for jeg mindes ærlig talt kun røde og hvide julestjerner fra mine yngre dage! Anyway, så er jeg godt tilfreds…..I låååve pink! 🙂
Når tiden har været til det, så har jeg hørt den her på repeat…..den er skøn.

 

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

14 Comments