Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme

Post fra Louis Vuitton x Francois Cadiere

Jeg har haft dette indlæg under opsejling alt for længe, for det er efterhånden et godt stykke tid siden jeg fik disse smukke limited postkort fra LV. Sættet består af i alt 8 kort med forede konvolutter, som er lavet af belgieren Francois Cadiere – en kunstner, som er kendt for sin fotograf- og collagekunst og som med disse smukke collager ønsker at puste endnu mere nyt liv i de rejsendes sjæl. LV ønsker desuden at sætte fokus på de mange måder tørklæder kan bruges på og har udover kunstnerisk assistance fra Cadiere, søgt hjælp og inspiration hos Liberty-kæden, som tidligere har været dygtige til at vise tørklædets mange muligheder.
Tørklæderne, som danner rammen for samarbejdet, er alle fra denne aw11 kollektion og viser bl.a. det ikoniske leopardmønster i nye variationer; farverne er stærke og klare og står i kontrast til Cadieres collager med grå baggrund og berliner-feeling. I får lige en ordentlig omgang billeder af dem, for har virkelig svært ved at vælge ud.


Jeg forestiller mig at mine postkort skal udsmykke en væg i mit walkin eller en væg i mit køkken, hvor jeg godt kunne bruge sådan en omgang smuk fashion-art. I en sort ramme, tænker jeg.
I øvrigt, kan jeg kun anbefale, at man kigger nærmere på Louis Vuittons smukke tørklæder, hvis man besøger forretningen – flere af dem er ikke kun til brugsnytte, men burde faktisk indrammes og hænges på væggen. Håndarbejdet er så perfekt og motiverne er livlige. Nogle af dem kan give mig helt åndenød.

Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn

25 Comments